EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 19.3.2022  /  45 Special  /  Oulu

Sagastrophe

Sagastrophe Liput

Sagastrophen Oudot Unet valtaavat 45 Specialin lavan!

Sagastrophe on melodista vaihtoehtorockia soittava yhtye, jonka tuotanto lumoaa musiikin ystäviä yli genrerajojen. Yhtyeen debyyttilevy Strange Dreams julkaistiin elokuussa 2021, ja siltä lohkaistu single Dreamer Kids on nauttinut myös radiosoittoa. Soitannassa voi kuulla vaikutteita mm. Lana del Reyn, Blue Öyster Cultin ja Fleetwood Macin musiikista. Trio tuo virkistävän tuulahduksen kertakäyttömusiikin aikakaudelle. Kappaleet syntyvät kohtaamisista, tunteista ja tunnelmista, joita voi välittää ihmiseltä toiselle vain musiikin keinoin. Keikalla on luvassa myös uutta materiaalia työn alla olevalta seuraavalta albumilta.


TURVALLISUUS

45 Specialissa noudatamme nyt ja aina viranomaisten antamia, ajantasaisia ohjeita ja rajoituksia, ja pidämme huolta ravintolamme asianmukaisesta puhtaudesta.

Pidäthän omalta osaltasi huolta myös muista saapuessasi keikalle:
• Pese ja/tai desinfioi käsiä usein ja huolellisesti. Käsidesiä on saatavilla.
• Muista peittää suusi/nenäsi yskiessä tai aivastaessa.
• Pidä riittävää etäisyyttä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.
• Älä tule keikalle kipeänä, tai jos sinulla on mitään koronaan viittaavia oireita.

Kiitos että välität!

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.