EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 7.10.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

Saga Mast, la haka

Saga Mast, la haka Liput

SAGA MAST JA LA HAKA SAAPUVAT SEMIFIALIIN! 


SAGA MAST

Saga Mast on cowboy-bootsit jalassa Helsingin kaduilla seikkaileva suomirockin uusi ääni, joka julkaisi esikoisalbuminsa ”Rakastan draamaa” toukokuussa 2023.

Mast on sielultaan analoginen rock-mimmi, joka on ristiriitainen, avoin, inhimillisen sotkuinen ja aseistariisuvan rehellinen nainen. Keikoilla hän tuo musiikkinsa esiin väkevästi omaperäisillä sovituksillaan, joissa on sekä haavoittuvuutta että mahtipontista draamaa.


LA HAKA

la haka on peittelemättömän herkkä laulaja ja lauluntekijä. la haka -taiteilijanimen takaa löytyy Emmi Hakala, joka on jo useamman vuoden ajan kirjoittanut kappaleita muille artisteille. Artistilla on poikkeuksellinen kyky sanoittaa ihmissuhdetarinoita uusista näkökulmista.

la haka julkaisi debyyttialbuminsa alkuvuonna 2023, jolla artisti on singlejen tapaan klassisen ja tunteikkaan melodisen popin äärellä. Laulujen ytimessä ovat artistin elämäntarinasta ja kokemuksista pursuavat tarkkanäköiset lyriikat ja iholle tuleva tulkinta.SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 7.10.2023 19:00.