EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.10.2021  /  Sorella Cellar Club  /  Tampere

Saarnamiehet – Naurun sointuja elämänkoulusta

Saarnamiehet – Naurun sointuja elämänkoulusta Liput

Saarnamiehet – Naurun sointuja elämänkoulusta on laulaja Pasi Vainionperän, muusikko Hessu Isoniemen ja stand up-koomikko Sampsa Simpasen esitys, jossa vuorottelevat musiikki ja komiikka. Tutut biisit ja Sampsan hulvattomat jutut kappaleiden välissä pitävät katsojat otteessaan. Saarnamiesten esitys on alusta loppuun todellista tunteiden vuoristorataa, herkistä hetkistä on lyhyt matka hervottomaan nauruun.

Pasi Vainionperä ja Hessu Isoniemi vannovat esityksen kappalevalinnoissa kotimaisuuden nimeen ja tarjolla onkin lukuisia tuttuja suomipopin ja -rockin sekä iskelmämusiikin klassikoita. Luonnollisesti esityksen aikana kuullaan myös kaikki Pasin tutut hittikappaleet. Kaksikon esittämät kappaleet nivoo yhteen Sampsa Simpasen elämänmakuiset tarinat.

Sampsa on koomikon työn lisäksi toiminut pappina ja vaikka kirkolliset velvoitteet ovat jääneet taakse komiikan tieltä, ne seuraavat myös hänen elämän kiemuroihin pureutuvissa tarinoissaan mukana. Lämmin olemus ja outoihin, mutta silti kaikille tuttuihin kokemuksiin pohjautuvat tarinat kulkevat jouhevasti yleisön mukaansa temmaten.

www.sorella.fi


Ikäraja: K-24
Aika: klo 20:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Lippuja loppuunvarattuihin tapahtumiin voi kysyä myös suoraan ravintolalta.

Myynti loppuu 8.10.2021 19:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Sorella Cellar Club
Vuolteenkatu 20, Tampere