EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 7.7.2021 - Ti 27.9.2022  /  Kauppatori  /  Helsinki

Saaristoristeily kahdelle eläkeläiselle

Saaristoristeily kahdelle eläkeläiselle Liput

Itselle tai lahjaksi! Tällä risteilyllä nähdään Helsingin kaikista kauneinta saaristoa ja käydään ”melkein kuin Korppoon takana”, vaikka laiva vasta hetki sitten lähti keskeltä Helsinkiä.

Jätä kaupungin vilinä taaksesi ja lähde laivaristeilylle saaristoon. Risteilylle todella kannattaa lähteä, onhan peräti 70 % Helsingin pinta-alasta saaristossa ja merellä ja vain 30 % kaupungissa. Risteilyllä näet Helsingin satojen saarien saariston ja sen sileät ja kauniit kalliorantaiset kapeikoit käkyrämäntyineen. Laivalta voi ihailla Helsinkiä monenlaisista näkökulmista ja risteilyllä näkee kauneinta suomalaista saaristoa. Pääosalla reiteistä nähdään myös idyllisen Villingin vanhoja huvila-alueita, jolloin laiva kulkee myös kapeasta Santahaminan Hevossalmesta, jonka silta avataan laivan kulkua varten. Laivalla on ravintola.

Laivaristeily kahdelle eläkeläiselle Helsingin saaristossa. Laivaristeily tuo vaihtelua arjen kuvioihin ja virkistää. Pieni risteily saaristoon on juuri sopivaa ohjelmaa aikuiseen makuun ja myös sopivan pituinen kiva ohjelmanumero, ilman pitkää matkaa pakkaamisineen.

Tämä klassikkoristeily tehdään Helsingin kauppatorilta. Osta tästä liput itselle tai lahjaksi ja pian olette jo laivaristeilyllä. Tervetuloa risteilylle.

www.ihalines.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Kahden eläkeläisen laivalippu, laivaristeily kahdelle eläkeläiselle Helsingin kauppatorilta.

Hintaerittely: laivamatkalippu kahdelle 36€ (sis. alv. 10 %)

Risteilyn kesto: 1 ½ tuntia tai iltaristeily 2 ½ tuntia.
Saatavuus: kesäkausi 2021 ja 2022.
Saapuminen laivalle: 30 minuuttia ennen lähtöä, m/s Doris -laiva, Helsingin kauppatori, Vanha Kauppahalli.

Lippua ei voi vaihtaa. Käyttöaika: Kesäkaudet 2021 ja 2022. 

Aikataulu ja lisätiedot ja arkipyhien ja juhlapyhien liikennöintitiedot ihalines.fi ja ma-pe 0968745050.

Muuta: Laivalla kahvio, baari ja arvostettu pohjoismainen Nordic à la carte - ja merinäköalaravintola. Tämä laivalippu ei sisällä ravintolapalveluja. Mikäli haluatte tehdä lisäksi ennakkoon varauksen laivan ravintolaan, voitte tehdä pöytävarauksen ennakkoon ma-pe: 09 6874 5050, ihalines@ihalines.fi tai www.ihalines.fi.

Ilman varausta: loput vapaat paikat ja pöytävaraukset 30 min ennen lähtöaikaa laivan ovelta.
Järjestäjä: IHA-Lines Oy Helsinki Cruises. 40 vuotta palveluja ja risteilyjä Helsingin saaristossa. Vuoden palveluyritys -palkinto 22.11.2018. Helsingin kaupungin ympäristöpalkinto 9.4.2010. Suomessa rakennetut nykyaikaiset ja tasokkaat suomalaiset m/s Doris ja m/s Doris II -laivat. Auditoitu ympäristöjärjestelmä. Paikallinen suomalainen perheyhtiö ja pitkäaikaiset pidetyt palvelut Suomessa ja Helsingin saaristossa. Kävijätutkimuksissa 67 000 mitattua tutkimustulosta: korkea mitattu laatu, Recommended by Visit Finland. Muutokset mahdollisia.