EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Ti 1.6.2021 - Pe 30.9.2022  /  Kauppatori  /  Helsinki

Saariston makuja kahdelle

Saariston makuja kahdelle Liput

Itselle tai lahjaksi!

Laivaristeily Helsingistä ja saariston makuja sesongin mukaan. Doris-laivan suosittu saaristoristeily esimerkiksi Villingin huvila-alueiden maisemiin. Merinäköalaravintola. Aivan edessänne mitä kauneimmat saaristomaisemat. Laiva kulkee myös kapeasta Santahaminan Hevossalmesta, jonka silta avataan laivan kulkua varten. Lipun voi käyttää kesällä 2021 tai kesällä 2022.

Osta tästä risteily itselle tai lahjaksi. Tervetuloa risteilylle.

'SAARISTON MAKUJA SESONGIN MUKAAN'

Lounas tai illallinen laivalla sesongin mukaan.

Saariston makuja -ruokailu kahdelle sesongin mukaan.

Sisältyvä ruokailu tai menu vaihtelee kesän sesongin ja eri risteilylähtöjen mukaan tapauskohtaisesti. Laivan buffetin ollessa katettuna tarjolla on klassisia kylmiä alkupaloja ja saariston ja kesän makuja laivan buffetista. Saariston makuja -ruokailu laivan noutopöydästä TAI jollei buffetia ole tarjolla tai katettuna valittavalla risteilyllä, ruokailuna esimerkiksi "2 x Helsinki Nordic Platter -lautanen + 2 x Saaristolaislohikeitto" TAI jokin muu valittavalla risteilylähdöllä päiväkohtaisesti tarjolla oleva laivan muu lounas- tai illallistuote tai maistelu- tai sesonkimenu.

www.ihalines.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Tämä lahjakortti sisältää palvelut ja lahjakortin kahdelle henkilölle: 2 x laivamatka, 1 ½ - 2 ½ tunnin laivaristeily Helsingin Kauppatorilta + 2 x Saariston makuja sesongin mukaan -ruokailu. Hintaerittely: laivamatkalippu kahdelle 40 € (sis. alv. 10 %) + lahjakortin ravintolapalvelut kahdelle 58 € (sis alv. 14 %) = 98 €.

Risteilyn kesto: 1 ½ - 2 ½ tuntia.
Saatavuus: kesäkausi 2021/2022, www.ihalines.fi
Saapuminen laivalle: 30 minuuttia ennen lähtöä, m/s Doris -laiva, Helsingin kauppatori, Vanha Kauppahalli.

Aikataulu, lisätiedot ja mahdolliset kesän lisäristeilyt: www.ihalines.fi ja ma-pe 0968745050.
Pöytävaraukset ja lisätiedot ennakkoon ma-pe: puh. 0968745050, www.ihalines.fi ja ihalines@ihalines.fi.
Ilman varausta: loput vapaat paikat ja pöytävaraukset 30 min ennen lähtöaikaa laivan ovelta.

Lahjakorttia ei voi vaihtaa. Käyttöaika: kesä 2021/2022, www.ihalines.fi. (Ei voi käyttää erikoisristeilyillä, kuten äitienpäivänä, kokko- tai juhannusristeilyillä, saari- tai rannikkoretkillä eikä pidemmillä erikosiristeilyillä.)

***

Järjestäjä: IHA-Lines Oy Helsinki Cruises. Yli 40 vuotta palveluja ja risteilyjä Helsingin saaristossa. Vuoden palveluyritys -palkinto 22.11.2018. Helsingin kaupungin ympäristöpalkinto 9.4.2010. Suomessa rakennetut nykyaikaiset ja tasokkaat suomalaiset m/s Doris ja m/s Doris II -laivat. Auditoitu ympäristöjärjestelmä. Paikallinen suomalainen perheyhtiö ja pitkäaikaiset pidetyt palvelut Suomessa ja Helsingin saaristossa. Kävijätutkimuksissa 67 000 mitattua tutkimustulosta: korkea mitattu laatu, Recommended by Visit Finland. Muutokset mahdollisia.

Myynti loppuu 30.9.2022 15:00.