EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5.4.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Saarisalo (Levyjulkkarit), Miia Junes, Helmi Ada

Saarisalo (Levyjulkkarit), Miia Junes, Helmi Ada Liput


SAARISALO on helsinkiläinen biisintekijä, tuottaja ja artisti, joka puhuttelee raa’alla avoimmuudellaan. Kaikki tunteet tunnetaan ja mitään ei jätetä sanomatta. Saarisalo on vihaa, surua, iloa ja katkeransuloista elämää.

Artistin esikoisalbumi Valehtele, maailma ei tule muuttumaan (2022) on mielenkiintoinen yhdistelmä tarinankerrontaa, poppia ja jazziskelmää. Ensimmäinen pitkäsoitto sai huomiota mm. Radio Suomen musiikkiohjelmissa, Radio Helsingissä, Spotifyn editorial listoilla sekä musiikkimedian haastatteluissa ja arvioissa. Saarisalon maaliskuussa 2024 julkaistava toinen pitkäsoitto ”Mikä meitä vaivaa?” ammentaa vaikutteita 2000-2010-luvun rockmusiikista sekä klassisesta pop-estetiikasta. Saarisalon yhtyeessä soittavat muusikot (Jukka Puolakka, Eerik Samula, Petteri Pääkkönen ja Netta Taskinen) ovat vaikuttaneet merkittävästi uuden levyn ominaissoundiin.

Artisti kuvailee tulevan albumin tematiikkaa näin: "Tämä levy on teos rumista tunteista, epäjumalista, kriiseistä, kollektiivisesta traumasta, polarisaatiosta ja suorittamisesta. Ajankuvaa 2020-luvulta, toivottavasti musiikillisesti ajattomassa paketissa."


MIIA JUNES on pohjoisen juurilla varustettu laulaja-lauluntekijä Helsingistä. Juneksen kappaleet risteilevät orgaanisesti folkin, indierockin ja vaihtoehtopopin maisemissa, ytimenään samaistuttavan rehelliset tekstit sekä vahva laulutulkinta.

Vuonna 2021 julkaistu Ulappa-EP ja 2022 julkaistu Sadekuuroja-debyyttialbumi löytyvät kaikista musiikin suoratoistopalveluista.

Livenä Miia Junes & bändi valloittavat villillä energialla ja herkällä läsnäololla. Yhtyeessä vaikuttavat muusikot Benjami Koskinen, Aapo Lankinen ja Aku Tervakangas.


HELMI ADA

Helmi Ada on savolaislähtöinen, nyttemmin Pispalalaistunut laulaja-lauluntekijä, jonka kappaleissa kuuluu elämän monet sävyt. Ajoittain kummallisetkin poprock-kappaleet naurattaa, itkettää, viihdyttää ja lohduttaa. Biisit kertovat aikuistumisen kasvukivuista, oman tien etsimisestä, ihmissuhteista ja etenkin rakkaudesta.

Artistiprojektina alkanut Helmi Ada on nykyään rock-bändi, jossa viisi oman tyylinsä löytänyttä muusikkoa yhdistää voimansa luoden leikkisää suomirockia, tosissaan mutta ei vakavasti. Bändikeikoilla koetaan villiä lavakarismaa, rokkikukkoilua, sielua hiveleviä soundeja ja ilahduttavaa kemiaa. Bändissä soittaa Saku Hyvärinen, Aapo Kauppinen, Petteri Johansson ja Jyri Väisänen. Kokoonpano työstää parhaillaan ensimmäistä albumiaan, jonka äänitykset aloitettiin 2023 keväällä Hollywood House Studiolla Helsingissä. Ensimmäinen single Muille pojille löytyy musiikin suoratoistopalveluista.

Helmi Adan esikois-EP Puolitotuuksia julkaistiin elokuussa 2022 ja se poiki radiosoittoja Ylen musiikkiohjelmissa ja Radio Helsingissä. Lisäksi kaikki singlet päätyivät Suomen Spotifyn soittolistoille.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Tapahtumapaikka ei ole esteetön. Käynti portaista. 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 5.4.2024 19:00.