EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 2.11.2018  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Rytmihäiriö

Rytmihäiriö Liput
Takaisin

Ladataan…

Surmacorea vahvasti tunnustava Rytmihäiriö julkaisee uuden albumin "Gambinapsykoosi" 28. syyskuuta. Seitsemännen albumin avasi toukokuussa ilmestynyt single "Spurgurituaali".

"Uusi levy on transsendenttinen järjellä ymmärrettävästä maailmasta irtautumisen kokemus. Väkeviä tarinoita viinaanmenevällä mielenlaadulla siunatun kansakuntamme synkistä puolista raskaan gambinagrooven säestämänä, toisin sanoen riffin palvontaa ja mielipuolisuuden julistusta, eli siis yhdistelmä joka sopii kuin gini vermuttiin".

"Erinäisten kommellusten takia levynteossa vierähtikin kahden vuoden asemesta viisi, ja yhtyeen kokoonpanokin päivittyi matkan varrella. Tämä levy on tehty intohimosta olla Rytmihäiriö eikä vaikkapa farmariauton osamaksujen kattamiseksi, ja se myös kuuluu! Lopputuloksena on epäilemättä voimakkain ja iskevin levymme tähän asti niin sanoitusten kuin musiikillisen annin puolesta. Nämä biisit on myös luotu riehuttaviksi gambinapäissään hikisillä klubeilla, ja tätä missiota lähdemme ylpeinä lokakuun alusta alkaen toteuttamaan. Gambina on muuten ihan helvetin hyvää!", yhtye toteaa.


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-03:00
Showtime 23:00

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.
Liput ovelta 13 € sis. eteispalvelumaksun