EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 12.2.2021  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Ruusut, Kairon;IRSE!

Ruusut, Kairon;IRSE! Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 31.10.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 22.12.2020 mennessä.

 

 

Uuden Kevätuhri-albuminsa alkukesästä julkaissut Ruusut esiintyy Seinäjoen Rytmikorjaamolla lauantaina 31. lokakuuta

Illan avaa Kairon; IRSE!.

Ruusujen kakkosalbumin nimi Kevätuhri on lainattu Stravinskyn baletista, joka häkellytti moderniudellaan 107 vuotta sitten. Albumin julkaisupäivä 29.toukokuuta on täsmälleen sama, kuin sisarteoksen ennakkonäytöksen Pariisissa 1913.

"Ei jatkettu siitä, mihin viimeksi jäätiin, vaan jatketaan paljon kauempaa. Kevätuhri on albumi, jonka vain me olisimme voineet tehdä. Se on meidän mielikuva pop-albumista ja siitä minkälainen arvo pop-albumilla pitäisi olla. Haave maailmasta ja miltä musiikki siellä kuulostaisi", bändi kommentoi.

Ruusut on elektroninen pop-yhtye, jonka jäsenet ovat Ringa Manner, Alpo Nummelin, Samuli Kukkola ja Miikka Koivisto. Yhtye keräsi jo ensimmäisenä kesänään vuonna 2018 hurjat yleisöt isoilla festivaaleilla ja suurin osa sen jälkeisistä klubikeikoista on myyty loppuun. Kevään 2019 Emma Gaalassa Ruusut oli ehdolla debyyttialbuminsa tiimoilta sekä Vuoden tulokkaaksi että Kriitikoiden valinnaksi, joista se voitti jälkimmäisen. Musiikkilehti Rumban kriitikot valitsivat Ruusut-nimeä kantavan debyyttialbumin vuoden 2018 parhaaksi kotimaiseksi albumiksi. Kakkosalbumi Kevätuhri on tänä kesänä viihtynyt listojen kärkikahinoissa useaan otteeseen.

Illan avaa syyskuussa uuden Polysomn-albumin julkaiseva Kairon;IRSE!
Yhtyeen ennakkosinglet uudelta albumilta ovat herättäneet todella suurta kiinnostusta ja odotusta niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaa. Uusi albumi saikin jo ennakkoarviossa esim Soundi-lehdeltä täydet viisi tähteä. Yhtyettä ei olla hetkeen nähty keikalla kotiseudullaan Seinäjoella, joten nyt on hyvä aika käydä tarkastamassa sekä uudet kappaleet että yhtyeen tämän hetkinen livekunto.

Illan tiskijukkina toimivat Nuermo DJ´s kollektiivissa mainetta niittäneet DJ:t Heli Mikkonen & Kaisa. Luvassa taatusti jalan alle sujahtavaa musiikkia eli tanssikengät jalkaan!

***

TURVALLISUUS

Rytmikorjaamon klubin kapasiteettia on rajoitettu tulevissa tapahtumassamme alle puoleen normaalista luodaksemme turvallisen ja viihtyisän tapahtuman kaikille osallistujille.  

Vaikka yleisökapasiteettia on rajoitettu, olemme mitoittaneet palvelut normaalille kapasiteetille sekä tehostaneet hygienia- ja turvallisuustoimia. Henkilökuntamme käyttää maskeja ja suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaillemme. Oma maski kannattaa siis ottaa mukaan tai tarvittaessa ostaa paikan päältä (2 €/kpl).

Noudatathan ohjeistustamme saapuessasi

- Älä saavu tapahtumaan, jos tunnet olosi flunssaiseksi tai sinulla on kuumetta
- Huolehdi omalta osaltasi käsihygieniasta ja turvaväleistä.
- Suosittelemme maskin käyttöä.
- Nauti elävästä musiikista!

Varauduthan näyttämään viranomaisen hyväksymän henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi

 

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Showtime

Kairon;IRSE! klo 21:15
Ruusut 22:30

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Lippujen varausaika 2 päivää.

 

Myynti loppuu 12.2.2021 20:00.