EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 14. - Su 19.9.2021  /  KokoTeatteri  /  Helsinki

Rutimo Collective: Lemons

Rutimo Collective: Lemons Liput

Rutimo-kollektiivi lähestyy liikettä, tanssia ja teoksia jäsentensä Hip Hop -tanssitaustan kautta. Kollektiivi pyrkii edistämään katutanssilajien asemaa esittävien taiteiden joukossa ottaen samalla huomioon Hip Hop -kulttuuriin alkuperän ja sille ominaiset ympäristöt. Viedessään teoksia lavalle he pohtivat, miten Hip Hop -kulttuuri asettuu sille vieraaseen ympäristöön, ja pyrkivät niin työtavoissaan kuin valmiissa teoksissa arvostamaan kulttuuria. Esitykset 14.-19.9.2021.

Split it open open o- pen fl-esh is open open o-pen to embrace. Cut open my pulp is out, beautiful, tiny bags of juice. Beautiful tiny bags of juice. Beautiful tiny bags of juice in beautiful formations.

Rutimo-kollektiivi lähestyy liikettä, tanssia ja teoksia jäsentensä Hip Hop -tanssitaustan kautta. Kollektiivi pyrkii edistämään katutanssilajien asemaa esittävien taiteiden joukossa ottaen samalla huomioon Hip Hop -kulttuuriin alkuperän ja sille ominaiset ympäristöt. Viedessään teoksia lavalle he pohtivat, miten Hip Hop -kulttuuri asettuu sille vieraaseen ympäristöön, ja pyrkivät niin työtavoissaan kuin valmiissa teoksissa arvostamaan kulttuuria.

"Lemons" on jatkumoa kollektiivin esikoisteokselle "Peaches". Teoksessa kollektiivi lähestyy naiseuden, kehojen, kosketuksen ja Hip Hop -kulttuurin risteyskohtia. Esiintyjät tarkastelevat omia suhteitaan cis-naisina kosketukseen, sen konteksteihin, mielikuviin ja normeihin. Miten koskemme itseämme? Millaista kehollisuutta ja liikettä syntyy kosketuksesta.

Rutimo Collective: Lemons
Mikä on kosketuksen merkitys yhteiskunnassamme?

Työryhmä
Koreografia: Kaisa Nieminen yhdessä esiintyjien kanssa
Tanssijat: Huong Hoang, Lilli Huttula, Hanna Kortelainen ja Sini Tuominen
Äänisuunnittelu: Sebastian Kurtén
Valosuunnittelu: June Horton-White
Tuottaja: Johanna Hurme
Kiitokset: Marika Peura, Vanessa Virta, Vantaan katutanssiyhdistys

Lisätiedot: www.kokoteatteri.fi

www.kokoteatteri.fi/ohjelmisto/rutimo-company-lemon/


Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot