EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 14. - Su 19.9.2021  /  KokoTeatteri  /  Helsinki

Rutimo Collective: Lemons

Rutimo Collective: Lemons Liput

Rutimo Collective on hip hopin liikekielestään tunnistettava kollektiivi, joka edistää katutanssilajien esiintulemista esittävien taiteiden lavoilla. Rutimo Collective herättää teoksillaan keskustelua tasa-arvosta tanssilajien sekä sukupuolten välillä ja pohtii vierailijan äänellä hip hop -kulttuuria tuoden näkyväksi ja pohdittavaksi omia etuoikeuksia. Teoksessa Lemons Rutimo Collective syventyy naiseuden tutkimiseen fyysisen kosketuksen kautta. Esitykset KokoTeatterissa syyskuussa 2021.

Rutimo Collective pohti kevyesti ensimmäisessä teoksessaan Peaches kosketuksen merkitystä yhteiskunnassamme. Seuraavassa teoksessa Lemons kollektiivi syventyy tarkemmin naiseuden tutkimiseen fyysisen kosketuksen kautta. Koettuun ja nähtyyn kosketukseen liittyy vahvasti eri kontekstit ja mielikuvat ja näitä teoksessa on tarkoitus tutkia. Miten koskea itseään? Mihin kehon osiin on sopivaa koskea? Mitä merkityksiä tiettyjen kehonosien koskeminen saa riippuen tavasta koskettaa? Seksualisoidaanko kosketusta lavalla tekijän vai katsojan toimesta?

Teos antaa kollektiivin jäsenille mahdollisuuden tutkia omaa suhdettaan cisnaisina hip hop -kulttuuriin sekä kosketukseen ja herättää katsojaa pohtimaan omia oletuksiaan naiseudesta, kehoista ja kosketuksen merkityksestä.

Mikä on kosketuksen merkitys yhteiskunnassamme?

Työryhmä
Koreografi: Kaisa Nieminen
Tanssijat: Huong Hoang, Lilli Huttula, Hanna Kortelainen ja Sini Tuominen
Äänisuunnittelu: Sebastian Kurtén
Tuottaja: Johanna Hurme

www.kokoteatteri.fi/ohjelmisto/rutimo-company-lemon/


Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.