EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.12.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

Ruoska, Riasa, Stereo Terror

Ruoska, Riasa, Stereo Terror Liput

Kotimaisen industrial metalin ehdottomiin kärkinimiin kuuluva pitkän linjan yhtye Ruoska pauhaa Helsingin On The Rocksissa joulukuussa 2021!

Vuonna 2002 perustettu Ruoska on julkaissut uransa varrella 5 albumia, niistä viimeisin kantaen nimeä 'Rabies'. Yhtye jäi tauolle 2009, mutta kaahasi sieltä murjomaan keikkalavoja vahvemmin kuin koskaan. Uusin single 'Runno' on yhtyeen uusin julkaisu 13 vuoden jälkeen.

Genrerajoja potkiva möykkätrio RiASA saapuu kuumentamaan lauteet Ruoskaa varten. Luvassa on hengästyttävää punkkihevipaahtoa, pidättelemätöntä energiaa ja tinkimätöntä asennetta. Viime aikoina tulevaan Kaaoksen kämmenellä- pitkäsoittoonsa keskittynyt bändi on innoissaan kunniasta päättää vuosi tien päällä hyvässä seurassa. Käy ottamassa Saatanan sammakko, Mielipuolien mylly, Sadistin humppa ja kumppanit haltuun ja nähdään keikoilla!

Ruoska keikan jälkeen Stereo Terror saapuu tanssittamaan keikkayleisöä ja pitämään huolen siitä, että jalalla pistetään koreasti aamun pimeille tunneille saakka! Stereo Terror disco tarjoilee kaikkea industrial metallista kliseisimpiin ysärihitteihin, joten viikonloput parhaimmat bailut on taattu!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Myynti loppuu 18.12.2021 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot