EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10. - Ke 15.12.2021  /  NÄYTTÄMÖ  /  Joensuu

Runsauden Pula -tanssiteos

Runsauden Pula -tanssiteos Liput

Runsauden Pula -tanssiteoksen kantava teema on runsaus - sen käsittämättömyys, kauheus ja kauneus. Teoksessa yhdistyvät breaking-, popping- ja whacking- tanssilajien liikekieli sekä tanssiteatteri.
Teoksen maailmassa tapahtumia tarkkaillaan galaksien välisen Runsauden Pula- huoltoaseman ja sekatavarakaupan silmin. Huoltoaseman asettaminen teoksen kokijaksi auttaa tanssijoita tarkastelemaan elämän runsautta maagisen realismin keinoin. Katsoja kutsutaan teoksessa pysähdykselle Runsauden Pulaan seuraamaan huoltoaseman sisälleen kätkemää paljoutta; sen lävitse kulkevien hahmojen moninaisuutta, heidän salaisimpia toiveitaan, pelkojaan, ilojaan ja haasteitaan.
Teos lähestyy teemaa puvustus, sen luoma materiaalisuus ja visuaalisuus sekä äänimaailma koreografisina pääelementteinään. Runsauden Pula tarjoaa katsojalle moniaistillisen elämyksen, joka kutsuu leikkisästi syleilemään paljoutta ympärillämme, itsessämme sekä muissa.

Työryhmä:
Esiintyjä-koreografit: Ira Wuolle, Lauri Lohi
Äänisuunnittelija: Sebastian Kurtén
Pukusuunnittelijat: Nour Ainasoja ja Autuas Ukkonen
Valokuvat: Anna Poleteli

Teosta on tukenut Suomen Kulttuurirahaston Pohjois-Karjalan maakuntarahasto.


Ikäraja: Ikärajaton

Kesto: 50min

Esitykset ovat Teatteri Näyttämön uusissa tiloissa osoitteessa Koskikatu 8, 80100 Joensuu.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot