EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 13.10.2021  /  Ritarihuone  /  Helsinki

Naiskuoro KYN: Runo runosta -konsertti

Naiskuoro KYN: Runo runosta -konsertti Liput

Runo runosta -konsertti on osa KYN:n 40-vuotisjuhlavuotta ja johdattaa kuulijan tekstien äärelle. Konsertissa kuullaan Mikko Hassisen, Anna-Mari Kähärän ja Anders Edenrothin sävellyksiä, joiden tekstit ovat muun muassa Harry Salmenniemen, Juice Leskisen sekä Minna Canthin käsialaa.

Konsertin nimikkoteoksena toimii Anna-Mari Kähärän sävellys Runo runosta, joka on tyttö. Tämän lisäksi ohjelmistossa on mm. Mikko Hassisen viisiosainen Illalla-sarja, jossa naiskuoro, live-elektroniikka ja lausuttu teksti kietoutuvat yhdeksi soivaksi kokonaisuudeksi. Uuden ulottuvuuden konsertin tunnelmaan tuo Mika Venhovaaran valosuunnittelu.

Lavalla naiskuoro KYN, johtaa Kaija Viitasalo.

Suosittelemme yleisölle kasvomaskin käyttöä, tulethan vain täysin terveenä paikalle!

Facebook
Instagram
@kynchoir
Youtube

Spotify

www.kyn.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Konsertin kesto noin 1 h, ei väliaikaa

Ovet avataan klo 18:30

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot