EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.3.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Ruissalo Amping + Orvokki

Ruissalo Amping + Orvokki Liput

Shoegaze-yhtye Ruissalo Amping ja laulaja-lauluntekijä Orvokki ihastuttavat yhteiskeikalla G Livelabissa!

Niin ihanan kovaa, ja niin kovin ihanaa.

Tällä sloganilla esittelee usein itsensä turkulaisen kaunosieluisuuden johtotähti Ruissalo Amping. Tuoreen shoegaze-yhtyeen sointi on romanttista jylyä, ujoa laulua ja maailman ihanimman soittimen, sähkökitaran, kaikuun hukutettua pauhua.

Helmikuussa 2024 toisen albuminsa Ruusupuutarha julkaiseva Ruissalo Amping esittäytyy kevään keikoilla uuden musiikin myötä itsensä löytäneenä ja ensimmäisen levyn eksyneestä tunnelmasta selvinneenä. Turvan ja vapautumisen teemoille rakentuva kakkoslevy tulee viemään kuulijansa entistä ruusuisempiin ja romanttisempiin maailmoihin, astuen yhtä aikaa syvemmälle omiin utopioihinsa, mutta helpommin lähestyttävämpänä kuin koskaan.

Ruissalo Amping julkaisi kiehtovan ja kehutun debyyttialbuminsa Tähtien suojatit Maan povella marraskuussa 2021. Kesällä 2023 yhtye palasi julkaisutauolta suomenkielisellä coverilla HIM:in kappaleesta When Love and Death Embrace, joka julkaistiin nimellä Rakkaus kuolemassa elää.

“Musiikkia tulee turhankin usein kuvailtua kauniiksi, mutta tässä tapauksessa se on kiistatta paras sana.” — HS 24.11.2021

Illan avaa Orvokki. Jos tunnetta on vaikea kuvailla, sen voi muuttaa musiikiksi. Orvokin musiikkiin voi upota ja se vie hetkeksi johonkin muualle - paikkaan, jonka voi kokea turvalliseksi. Turvallisessa paikassa epämääräinenkin vaikea tunne on helppo kohdata ja käsitellä. Kappaleissa epätavalliset rakenteet ja rytmilliset yllätykset kietoutuvat sähköisenä sykkiväksi uneksi.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei