EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5. - Su 7.7.2024  /  Ruissalo  /  Turku

Ruisrock 2024

Ruisrock 2024 Liput

Ruisrock 2024

Kesän ihanin viikonloppu vietetään Ruisrockissa, Turun merellisessä Ruissalossa 5.–7.7.2024. Luvassa on ystävyyden ja musiikin juhlaa, ainutlaatuisia elämyksiä ja kolme päivää aivan erityistä Ruisrock-taikaa! Juuri sinä olet tervetullut osaksi sädehtivää festivaalia, jota vietetään tänä vuonna 53. kertaa.

Ruisrock on ilon ja onnen festivaali, jossa juhlitaan turvallisemman tilan periaatteiden mukaisesti muita ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen. Kiitos, että toimit festivaalietiketin mukaisesti ja rakennat kanssamme turvallista tapahtumaa.

Ruisrockin ohjelma vuonna 2024:

Perjantai 5.7.2024

The Chainsmokers, Don Toliver, Lil Tjay, Offset, Ashnikko, Bar Italia, MØ, Ellinoora, Gettomasa, Kaija Koo, SANNI, Ani, Bee, Business City, Costee, Etta, Good Boys, Hassan Maikal, Hugo & Ahti, Isac Elliot, Jambo & Band, Jami Faltin, Jore & Zpoppa, Luukas Oja, Orvokki, Sexmane, Viivi, Zeze & Ganze, Whiteout

DJ-ohjelma: Girl put your records on, Tino Turner & Tboy, Wellness Center

Lauantai 6.7.2024

Disclosure (DJ set), Hardwell, Romy, Sub Focus, Jenni Vartiainen, Kuumaa, Aliisa Syrjä, Antti Autio, Cledos, Costi, Emma & Matilda, F, Fröbelin Palikat, Goldielocks, Iisa, Kia, Lauri Haav, MODEM, Pariisin Kevät, Rebekka Holi, Robin Packalen, Ruispop (Ebbe, Nelli Orell, Dj Sapphire, Dj Fiyah), Senya, SHRTY, Tuuli, Ursus Factory, Vesta, Windows95man, Jytäorkesteri

DJ-ohjelma: I wanna dance with sombadi, Lonely Hearts Club, DJ Renaz, Soli Club, Willamomafia

Sunnuntai 7.7.2024

PMMP, Stormzy, Louis Tomlinson, Trippie Redd, Alok, Joker Out, Yaeger, Behm, Blind Channel, Gasellit, Käärijä, Arppa, Bämä, Ege Zulu & Orchestre, Elsa Brotherus, Evelina, Flashbang Zone ‘24: Sara Bee, Smurhdy & Andre, Grande Mahogany, Ida Paul & Kalle Lindroth, Jaakko Kulta, Karri Koira, Lastout, Mirella, Pehmoaino, Tupe & Vepu, Vilma Jää, Airi’s

DJ-ohjelma: Paha Vaanii, Club U-Haul, Slottsgatan 7

Lue lisää artisteista: ruisrock.fi/ohjelma


Ruisrockin festivaalietiketti

 • Anna juhlimisrauha
  Jokaisella on oikeus festaroida turvallisesti sellaisena kuin on. Älä vie juhliessasi hauskanpidon mahdollisuutta muilta, vaan levitä hyvää fiilistä ympärilles
 • Pidä huolta ja tarjoa apua
  Auta apua tarvitsevaa ja puutu epäasialliseen käytökseen. Tarvittaessa pyydä apua ympärillä olevilta ihmisiltä tai lähimmältä henkilökunnan edustajalta.
 • Älä koske ilman lupaa
  Kunnioita muiden rajoja ja muista molemminpuolinen suostumus. Toisen rajat voit tietää vain kysymällä.
 • Kunnioita luontoa
  Ruisrock on Ruissalossa kylässä vain yhden viikonlopun vuodessa – laita roskat roskiin ja pissi puskan sijaan vessaan, kuten kunnon vieraan kuuluu.


Kesän ihanin viikonloppu luodaan yhdessä.

Lue lisää ja seuraa Ruisrockia:
ruisrock.fi | facebook | instagram | tiktok


Ruisrock 2024 kaikki liput ovat myynnissä!

Suositusikäraja: Festivaali on ikärajaton. Suosittelemme kuitenkin, että alle 14-vuotiaat lapset saapuvat huoltajan seurassa. Alle 9-vuotiaat lapset pääsevät festivaalille huoltajan seurassa maksutta. Osa ohjelmasta järjestetään esiintymispaikoissa, jotka on rajattu vain täysi-ikäisille. Plus- ja VIP-lippujen ikäraja on 18 vuotta.

Saavutettavuus: Ruisrockin lähtökohtana on, että jokaisella on mahdollisuus osallistua festivaalille mahdollisimman esteettömästi. Avustaja tai tulkki pääsee maksavan avustettavan kanssa festivaalille ilmaiseksi. Lue lisää saavutettavuudesta ja avustajakäytännöstä Ruisrockissa: ruisrock.fi/saavutettavuus.

Lippujen käyttö: Lipulla pääsee festivaalialueelle sisään kerran päivässä ja se luetaan portilla jokaisena festivaalipäivänä. Lippuja ei vaihdeta rannekkeisiin. Poikkeuksena ovat  Plus- ja VIP-liput, joiden etuihin kuuluu alueelta poistumiseen oikeuttava ranneke.

Yrityslippuihin voit tutustua täältä.

Kun valitset Kivran lipun toimituskanavaksi – se on ilmaista.

 • Säästä toimitusmaksussa
 • Pidät liput puhelimessa tallessa ja helposti luettavissa (myös ilman verkkoyhteyttä)
 • Saat erilaisia etuja sekä alennuksia festarialueella lippuasi Kivrasta näyttämällä

Lataa ilmainen Kivra sovellus puhelimesi sovelluskaupasta tai rekisteröidy osoitteessa kivra.fi/ruisrock

***

Plus- ja VIP-liput

Plus-lippu (K-18) sisältää:

 • Ruisrockin monipuolisen musiikki- ja taideohjelman
 • Koko festivaalin palvelutarjonnan
 • Oikeuden käyttää Niittylavan sykkeessä sijaitsevaa Niitty-VIP-aluetta ja rauhallista Ranta-VIP-aluetta istuskelualueineen, vesivessoineen ja palveluineen
 • Henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joiden avulla voi käydä festivaalialueen ulkopuolella
 • Sisäänpääsyä nopeuttavan ohituskaistan festivaalin pääportilla
 • Ilmaisen narikan pääportilla ja Ranta-VIPissä
 • Ilmaisen pyöräparkin

VIP-lippu (K-18) sisältää:

 • Ruisrockin monipuolisen musiikki- ja taideohjelman
 • Koko festivaalin palvelutarjonnan
 • Oikeuden käyttää Niittylavan sykkeessä sijaitsevaa Niitty-VIP-aluetta ja rauhallista Ranta-VIP-aluetta istuskelualueineen, vesivessoineen ja palveluineen
 • Henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joiden avulla voi käydä festivaalialueen ulkopuolella
 • Sisäänpääsyä nopeuttavan ohituskaistan festivaalin pääportilla
 • Ilmaisen narikan pääportilla ja Ranta-VIPissä
 • Vesibussikuljetukset Turun keskustasta Ruissaloon ja takaisin

Plus- ja VIP-lippujen ikäraja on 18 vuotta. Liput tulee vaihtaa rannekkeisiin ennen festivaalialueelle saapumista. Jokainen festivaalivieras noutaa rannekkeen henkilökohtaisesti, ja se laitetaan ranteeseen Turun keskustassa sijaitsevalla akkreditointipisteellä. Toisen puolesta ei ole mahdollista hakea ranneketta.

***

Ruissalo Camping -leirintä

Leirintäalue Ruissalo Camping on avoinna Ruisrockin aikana to 4.7. klo 18.00 – ma 8.7. klo 12.00. Leirintäalue sijaitsee Ruissalon saaressa osoitteessa Saarontie 25, 20100 Turku. Ruissalo Camping on hyvin varustettu leirintäalue, jossa on mm. uimaranta, sauna ja lämpimät suihkut. Alueelta löytyy myös minimarket ja kahvila-ravintola.

Leirintälippu oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn leirintäalueelle koko Ruisrockin majoittumisajaksi (ajat yllä). Kaikkien leirintään saapuvien tulee ostaa henkilökohtaisen leirintälipun lisäksi matkailuautopaikkalippu (1 per auto) tai telttapaikkalippu (1 per teltta). 
Leirintäalueelle voi majoittua vain rekisteröidyllä matkailuautolla tai asuntovaunulla. Leirintään ei voi majoittua henkilöautolla.

Leirintään ei myydä erikseen yhden yön yöpymisiä, vaan hinta on sama koko festivaaliviikonlopun ajan, olit paikalla yhden tai neljä yötä. Leirintään ei ole ikärajaa. Suosituksena on kuitenkin, että 15-vuotiaat ja sitä nuoremmat yöpyvät huoltajien seurassa. Leirintälippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Leirintäalueeseen liittyvissä kysymyksissä, olethan yhteydessä suoraan leirintäalueen ylläpitäjään Ruissalo Campingiin.

Ruissalo Camping: Puh. +358 50 559 0139 / [email protected]

Lisätietoa leirinnästä palveluntarjoajan omilta sivuilta

***

RUISROCK FESTARIBUSSI JA PYÖRÄPARKKI

Ennakkoon ostetuilla Ruisrockin festaribussi- ja pyöräparkkilipuilla matkustat ympäristöystävällisesti ja nopeutat asiointiasi. Bussit ja pyöräparkki palvelevat festarin aukioloaikojen puitteissa koko Ruisrock-viikonlopun.

Bussilippu

Kolmen päivän festaribussilippu on voimassa koko Ruisrockin ajan, ja sillä pääsee kulkemaan Turun keskustasta tai Turun Messukeskukselta Ruissalon sillan kupeeseen ja takaisin kerran festivaalipäivän aikana.

Yhden suunnan liput voi ostaa suoraan festaribusseista.

Tarkemmat tiedot Ruisrockiin saapumisesta osoitteessa ruisrock.fi/info.

Pyöräparkkilippu

Ruisrockin pyöräparkki sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä.

Kolmen päivän lipulla voit käyttää pyöräparkkia koko festivaalin ajan. Yhden päivän pyöräparkkilippuja voi ostaa suoraan pyöräparkista. Kaikki pyöräparkkiliput vaihdetaan rannekkeeseen pyöräparkkiin saapuessa.

Noudatathan erityistä varovaisuutta sekä pyöräillessäsi festivaalialueelle että sieltä poistuessasi. Suosittelemme pyöriin lain velvoittamia valaisimia ja kypärää. Tarkemmat tiedot Ruisrockiin saapumisesta osoitteesta ruisrock.fi/info.

***

Yli 70-vuotiaat
Lisätietoja yli 70-vuotiaiden lippujen lunastuksesta löydät täältä.

***

Lippuja myydään korkeintaan kuusi (6) kappaletta asiakasta kohden. 

Ruisrockin lippuja ei saa arpoa eteenpäin, eikä festivaalin brändiä saa hyödyntää yrityksen markkinoinnissa, ellei asiasta sovita festivaalin järjestäjän kanssa erikseen.

Lipun ostaneiden yhteystiedot kerätään tapahtumaan liittyvää tiedotusta varten. Yhteystiedot luovutetaan myös Kivralle etujen lunastamista varten.

Ruisrock noudattaa viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä festivaalin järjestämisessä. Ostaessasi lipun tapahtumaan sitoudut esittämään tarvittavat todenteet.

Festivaalin ohjelmistoon ja muihin järjestelyihin saattaa tulla muutoksia, joista tiedotetaan välittömästi. Yksittäisten artistien peruuntumiset tai aikataulumuutokset eivät ole peruste lippujen palauttamiselle tai hyvitykselle.

Ruisrock-alueella valo- ja videokuvataan festivaalin viestintää ja markkinointia varten.

Ruissalo
21200, Turku