EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8. - Su 10.7.2022  /  Ruissalo  /  Turku

Ruisrock 2022

Ruisrock 2022 Liput

RUISROCK 2022 - LIPUT & INFO

Seuraava Ruisrock juhlitaan Turussa 8.–10.7.2022

Ruisrock on yksi Suomen johtavista ja vanhimmista kulttuuritapahtumista. Kolmipäiväisellä festivaalilla nautitaan monipuolisesta musiikki- ja taideohjelmasta sekä laadukkaista ravintolapalveluista luonnonkauniissa Ruissalon Kansanpuistossa.

OHJELMA:
Pe 8.7.
Major Lazer (US)
JVG
girl in red (NO)
Mikael Gabriel
Olavi Uusivirta
Ruusut
Vesala
Luukas Oja
Mouhous
Yeboyah
Viivi

La 9.7.

Martin Garrix (NL)
Antti Tuisku
Behm
Ellinoora
Gasellit
Maustetytöt X Agents
SANNI
Hassan Maikal
Ida Paul & Kalle Lindroth
Pihlaja
Rosa Coste

Su 10.7.

The Ark (SE)
Haloo Helsinki!
Tehosekoitin
Kaija Koo
Erika Vikman
Erin
Kube
Ursus Factory

+ Lisää artistijulkistuksia on luvassa pian.

facebook.com/ruisrock
twitter.com/ruisrockturku
instagram.com/ruisrock
www.ruisrock.fi 

Vuoden 2021 ja 2020 lippujen palautus on päättynyt. Vuoden 2021 ja 2020 liput kelpaavat sellaisenaan vuoden 2022 festivaalilla.
Lisätietoa Ruisrockin lipuista .


Ikäraja: Ikärajaton

Lippujen varausaika 4 päivää.

Max. 4 lippua per asiakas.

Lipulla pääsee sisään kerran päivässä, joten säilytäthän lippusi huolella.

 

Yritysliput:
Jos haluat ostaa yrityksellesi enemmän kuin neljä lippua, olethan yhteydessä osoitteeseen: ruisrock@ruisrock.fi.


VIP-LIPUT

Ruisrockin VIP-lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät vesibussikuljetukset Turun keskustasta Ruissaloon ja takaisin, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. VIP-lipun ostaja saa henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella. Lippu ei sisällä ruokaa tai juomaa.

Ruisrock plus -lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. Ruisrock plus -lipun ostaja saa henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella ja käyttää pääportilla omaa sisäänkäyntikaistaa. Ruisrock plus -lippu ei sisällä vesibussikuljetusta. Ruisrock plus -lippu sisältää ilmaisen pyöräparkin ja festaribussin käytön. Lippu ei sisällä ruokaa tai juomaa.

VIP-lippujen sekä Ruisrock+ -lippujen ikäraja on 18 vuotta ja liput ovat henkilökohtaisia, sillä ne vaihdetaan henkilökohtaiseen passiin ja rannekkeeseen.

LEIRINTÄLIPUT 

Artukaisten leirintä

Jos olet ostanut lipun Artukainen Campingiin 2021 tai 2020, voit palauttaa lipun https://www.tiketti.fi/palautalippuja.

Leirintäalue on avoinna to 7.7. klo 18:00 - ma 11.7. klo 12:00

Ruisrockin leirintäalue sijaitsee Gatorade Centerin ja Messukeskuksen läheisyydessä Turun Artukaisissa osoitteessa Artukaisten kiitotie. Leirintäalue on tarkoitettu ainoastaan Ruisrockin kävijöille. Saapuessa leirintäalueelle majoittujilta tarkistetaan myös festivaaliliput.

Jokaisen majoittujan tulee täyttää matkustajailmoitus ennen leirintään saapumista. Matkustajailmoitus täytetään verkkolomakkeena, joka lähetetään leirintälipun ostajan sähköpostiin kaksi viikkoa ennen leirintäalueen avautumista.

Leirintälippu oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn leirintäalueelle koko aukioloajaksi. Teltasta ei peritä erikseen telttapaikkamaksua vaan se sisältyy leirintälippuun. Asuntoautolla saapuvien tulee ostaa leirintälipun lisäksi autolle asuntoautopaikkalippu. Leirintäalueelle voi majoittua vain rekisteröidyllä asuntoautolla. Leirintäalueelle ei voi tuoda asuntovaunuja. Asuntoautopaikkaan ei kuulu sähköjä.

Leirintään ei myydä erikseen yhden yön yöpymisiä, vaan hinta on sama koko festivaaliviikonlopun ajaksi. Leirintään ei ole ikärajaa. Suosituksena on kuitenkin, että 15-vuotiaat ja sitä nuoremmat yöpyvät huoltajien seurassa.

Lisätietoja Ruisrockin leirinnästä

Go Green Camping!
Tule mukaan pitämään huolta yhteisestä ympäristöstämme ja valitse tämän vuoden majoitukseksesi Artukainen Campingin Green Camping! Green Camping on erillinen, mutta samoilla palveluilla varustettu osa Ruisrock Artukainen Camping -leirintäaluetta. Alueen majoittujat sitoutuvat pitämään oman alueensa roskattomana ja lopuksi viemään leirintävarusteensa joko mukanaan tai leirintäalueen kierrätykseen. Ruisrock kannustaa tähän ympäristötekoon palauttamalla leirintämaksustasi 10€ pantin kun kuittaat itsesi ulos. Green Campingiin pääset valitsemalla leirintälipuista Green Camping -vaihtoehdon.

Leirintälippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.


Ruisrockin lähtökohtana on, että jokaisella on mahdollisuus osallistua festivaalille mahdollisimman esteettömästi. Lue lisää festivaalin saavutettavuudesta: www.ruisrock.fi/saavutettavuus

Jokainen on tervetullut Ruisrockiin omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Ruisrockin lippuja ei saa arpoa eteenpäin, eikä festivaalin brändiä saa hyödyntää yrityksen markkinoinnissa, ellei asiasta sovita festivaalin järjestäjän kanssa erikseen.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Ruissalo
21200, Turku