EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8. - Su 10.7.2022  /  Ruissalo  /  Turku

Ruisrock 2022

Ruisrock 2022 Liput

RUISROCK 2022 - LIPUT & INFO

Seuraava Ruisrock juhlitaan Turussa 8.–10.7.2022

Ruisrock on yksi Suomen johtavista ja vanhimmista kulttuuritapahtumista. Kolmipäiväisellä festivaalilla nautitaan monipuolisesta musiikki- ja taideohjelmasta sekä laadukkaista ravintolapalveluista luonnonkauniissa Ruissalon Kansanpuistossa.

OHJELMA:

Pe 8.7.
Major Lazer (US), A36, Anne-Marie (UK), girl in red (NO), JVG, Blind Channel, Gettomasa, Mikael Gabriel, Olavi Uusivirta, Ruusut, Vesala, william, Arppa, costee, F, Luukas Oja, Mouhous, NCO, Viivi, Yeboyah, Younghearted, Lost Society, Turisti, Cyan Kicks, DREAM, Nelli Matula, Pesso, Sofa, Matriarkaatti, The Vantages

La 9.7.
Martin Garrix (NL), Polo G (US), Clairo (US), Antti Tuisku, Abreu, BEHM, Chisu, Evelina, Ellinoora, Gasellit, ibe, Maustetytöt X Agents, SANNI, Hassan Maikal, Ida Paul & Kalle Lindroth, Jesse Markin, Louie Blue, MC KOO, Pihlaja, Rosa Coste, Nelma U & Safira, Imanbek (KZ), BESS, Lauri Haav, Pins.ku, Pambikallio, Pekka Nisu, Cledos, Sexmane & Isaac Sene, Etta, Tavastian Lauantaidisko, Pasa, Underclass

Su 10.7.
Megan Thee Stallion (US), Playboi Carti (US), The Kid LAROI (AU), beabadoobee (UK), The Ark (SE), Turnstile (US), Haloo Helsinki!, Tehosekoitin, Erin, Kaija Koo, Pyhimys, Erika Vikman, jambo, Kissa, Kube, Sexmane, Ursus Factory, Vesta, Pehmoaino, Teini-pää, Ege Zulu, Marko Haavisto & Poutahaukat, Paha Vaanii, Punomo, Ruissalo Amping, Ramses II

+ Lisää artistijulkistuksia on luvassa pian.

Facebook | Twitter | Instagram

Vuoden 2021 ja 2020 lippujen palautus on päättynyt. Vuoden 2021 ja 2020 liput kelpaavat sellaisenaan vuoden 2022 festivaalilla.
Lisätietoa Ruisrockin lipuista.

www.ruisrock.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Lippujen varausaika 4 päivää.

Max. 4 lippua per asiakas.

Lipulla pääsee sisään kerran päivässä, joten säilytäthän lippusi huolella. 

Yritysliput:
Jos haluat ostaa yrityksellesi enemmän kuin neljä lippua, olethan yhteydessä osoitteeseen: sara@ruisrock.fi.

VIP-LIPUT

Ruisrockin VIP-lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät vesibussikuljetukset Turun keskustasta Ruissaloon ja takaisin, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. VIP-lipun ostaja saa henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella. Lippu ei sisällä ruokaa tai juomaa.

Ruisrock Plus -lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. Ruisrock Plus -lipun ostaja saa henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella ja käyttää pääportilla omaa sisäänkäyntikaistaa. Ruisrock Plus -lippu ei sisällä vesibussikuljetusta. Ruisrock Plus -lippu sisältää ilmaisen pyöräparkin ja festaribussin käytön. Lippu ei sisällä ruokaa tai juomaa.

VIP- sekä Ruisrock Plus -lippujen ikäraja on 18 vuotta ja liput ovat henkilökohtaisia, sillä ne vaihdetaan henkilökohtaiseen passiin ja rannekkeeseen.

LEIRINTÄLIPUT 

Artukaisten leirintä

Leirintäalue on avoinna to 7.7. klo 18:00 - ma 11.7. klo 12:00

Ruisrockin leirintäalue sijaitsee Gatorade Centerin ja Messukeskuksen läheisyydessä Turun Artukaisissa osoitteessa Artukaisten kiitotie. Leirintäalue on tarkoitettu ainoastaan Ruisrockin kävijöille. Saapuessa leirintäalueelle majoittujilta tarkistetaan myös festivaaliliput.

Jokaisen majoittujan tulee täyttää matkustajailmoitus ennen leirintään saapumista. Matkustajailmoitus täytetään verkkolomakkeena, joka lähetetään leirintälipun ostajan sähköpostiin kaksi viikkoa ennen leirintäalueen avautumista.

Leirintälippu oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn leirintäalueelle koko aukioloajaksi. Teltasta ei peritä erikseen telttapaikkamaksua vaan se sisältyy leirintälippuun. Asuntoautolla saapuvien tulee ostaa leirintälipun lisäksi autolle asuntoautopaikkalippu. Leirintäalueelle voi majoittua vain rekisteröidyllä asuntoautolla. Leirintäalueelle ei voi tuoda asuntovaunuja. Asuntoautopaikkaan ei kuulu sähköjä.

Leirintään ei myydä erikseen yhden yön yöpymisiä, vaan hinta on sama koko festivaaliviikonlopun ajaksi. Leirintään ei ole ikärajaa. Suosituksena on kuitenkin, että 15-vuotiaat ja sitä nuoremmat yöpyvät huoltajien seurassa.

Lisätietoja Ruisrockin leirinnästä

Go Green Camping!
Tule mukaan pitämään huolta yhteisestä ympäristöstämme ja valitse tämän vuoden majoitukseksesi Artukainen Campingin Green Camping! Green Camping on erillinen, mutta samoilla palveluilla varustettu osa Ruisrock Artukainen Camping -leirintäaluetta. Alueen majoittujat sitoutuvat pitämään oman alueensa roskattomana ja lopuksi viemään leirintävarusteensa joko mukanaan tai leirintäalueen kierrätykseen. Ruisrock kannustaa tähän ympäristötekoon palauttamalla leirintämaksustasi 10€ pantin kun kuittaat itsesi ulos. Green Campingiin pääset valitsemalla leirintälipuista Green Camping -vaihtoehdon.

Leirintälippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

BUSSILIPPU
Kolmen päivän festaribussilipulla pääsee kulkemaan Turun keskustasta Ruissalon sillan kupeeseen koko viikonlopun ajan. Muut liput ostetaan suoraan festaribussista. Tarkemmat tiedot Ruisrockiin saapumisesta osoitteessa ruisrock.fi/saapuminen

PYÖRÄPARKKI
Ruisrockin pyöräparkki sijaitsee festivaalialueen välittömässä läheisyydessä. Noudatathan erityistä varovaisuutta sekä pyöräillessäsi festivaalialueelle että sieltä poistuessasi. Suosittelemme pyöriin lain velvoittamia valaisimia.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.


Ruisrockin lähtökohtana on, että jokaisella on mahdollisuus osallistua festivaalille mahdollisimman esteettömästi. Lue lisää festivaalin saavutettavuudesta: www.ruisrock.fi/saavutettavuus

Jokainen on tervetullut Ruisrockiin omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Ruisrockin lippuja ei saa arpoa eteenpäin, eikä festivaalin brändiä saa hyödyntää yrityksen markkinoinnissa, ellei asiasta sovita festivaalin järjestäjän kanssa erikseen.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ruissalo
21200, Turku