EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Pe 9. - Su 11.7.2021  /  Ruissalo  /  Turku

Ruisrock 2021

Ruisrock 2021 Liput

RUISROCK 2021 - LIPUT & INFO

Ruisrock juhlitaan jälleen Ruissalon luonnonkauniissa Kansanpuistossa 9.-11.7.2021.

Viime vuosina ennakkoon loppuunmyyty Ruisrock kerää kolmen päivän aikana yli satatuhatta ihmistä Ruissaloon nauttimaan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta sekä laadukkaista ruoka- ja juomapalveluista.

 

Julkistetut esiintyjät:

Pe 9.7.2021
Major Lazer (US), Zara Larsson (SE), Jesse Markin, Ruusut, Vesala, William, Yeboyah

La 10.7.2021
Martin Garrix (NL), Antti Tuisku, Tehosekoitin, Behm, Cledos, Gasellit, Gettomasa, Luukas Oja, Maustetytöt

Su 11.7.2021
DaBaby (US), Alan Walker (NO), blackbear (US), The Ark (SE), Erin, Kaija Koo, Ursus Factory

 

 

Lisätietoa Ruisrockin lipuista .

facebook.com/ruisrock
twitter.com/ruisrockturku
instagram.com/ruisrock
www.ruisrock.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Jos olet ostanut lipun vuoden 2020 Ruisrockiin, käy lippusi sellaisenaan kesän 2021 tapahtumassa, jota vietetään 9.-11.7.2021.

Ruisrock 2020 -liput on voinut palauttaa Tikettiin 5.7.2020 mennessä.

Lippujen varausaika 4 päivää.

Max. 4 lippua per asiakas.

Lipulla pääsee sisään kerran päivässä, joten säilytäthän lippusi huolella.

 

Yritysliput:
Jos haluat ostaa yrityksellesi enemmän kuin neljä lippua, olethan yhteydessä osoitteeseen: ruisrock@ruisrock.fi.


VIP-LIPUT

Ruisrockin VIP-lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät vesibussikuljetukset Turun keskustasta Ruissaloon ja takaisin, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. VIP-lipun ostaja saa henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella. Lippu ei sisällä ruokaa tai juomaa.

Ruisrock plus -lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. Ruisrock plus -lipun ostaja saa henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella ja käyttää pääportilla omaa sisäänkäyntikaistaa. Ruisrock plus -lippu ei sisällä vesibussikuljetusta. Ruisrock plus -lippu sisältää ilmaisen pyöräparkin ja festaribussin käytön. Lippu ei sisällä ruokaa tai juomaa.

VIP-lippujen sekä Ruisrock+ -lippujen ikäraja on 18 vuotta ja liput ovat henkilökohtaisia.

LEIRINTÄLIPUT 

Artukaisten leirintä

Leirintäalue on avoinna to 8.7. klo 18:00 - ma 12.7. klo 12:00
Ruisrockin leirintäalue sijaitsee Gatorade Centerin ja Messukeskuksen läheisyydessä Turun Artukaisissa osoitteessa Artukaisten kiitotie. Leirintäalue on tarkoitettu ainoastaan Ruisrockin kävijöille. Saapuessa leirintäalueelle majoittujilta tarkistetaan myös festivaaliliput.

Jokaisen majoittujan tulee täyttää matkustajailmoitus ennen leirintään saapumista. Matkustajailmoitus täytetään verkkolomakkeena, joka lähetetään leirintälipun ostajan sähköpostiin kaksi viikkoa ennen leirintäalueen avautumista.

Leirintälippu oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn leirintäalueelle koko aukioloajaksi. Teltasta ei peritä erikseen telttapaikkamaksua vaan se sisältyy leirintälippuun. Asuntoautolla saapuvien tulee ostaa leirintälipun lisäksi autolle asuntoautopaikkalippu. Leirintäalueelle voi majoittua vain rekisteröidyllä asuntoautolla. Leirintäalueelle ei voi tuoda asuntovaunuja. Asuntoautopaikkaan ei kuulu sähköjä.

Leirintään ei myydä erikseen yhden yön yöpymisiä, vaan hinta on sama koko festivaaliviikonlopun ajaksi. Leirintään ei ole ikärajaa. Suosituksena on kuitenkin, että 15-vuotiaat ja sitä nuoremmat yöpyvät huoltajien seurassa.

Lisätietoja Ruisrockin leirinnästä

Go Green Camping!
Tule mukaan pitämään huolta yhteisestä ympäristöstämme ja valitse tämän vuoden majoitukseksesi Artukainen Campingin Green Camping! Green Camping on erillinen, mutta samoilla palveluilla varustettu osa Ruisrock Artukainen Camping -leirintäaluetta. Alueen majoittujat sitoutuvat pitämään oman alueensa roskattomana ja lopuksi viemään leirintävarusteensa joko mukanaan tai leirintäalueen kierrätykseen. Ruisrock kannustaa tähän ympäristötekoon palauttamalla leirintämaksustasi 10€ pantin kun kuittaat itsesi ulos. Green Campingiin pääset valitsemalla leirintälipuista Green Camping -vaihtoehdon.

Leirintälippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.


Ruisrockin lähtökohtana on, että jokaisella on mahdollisuus osallistua festivaalille mahdollisimman esteettömästi. Lue lisää festivaalin saavutettavuudesta: www.ruisrock.fi/saavutettavuus

Jokainen on tervetullut Ruisrockiin omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Ruisrockin lippuja ei saa arpoa eteenpäin, eikä festivaalin brändiä saa hyödyntää yrityksen markkinoinnissa, ellei asiasta sovita festivaalin järjestäjän kanssa erikseen.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ruissalo
21200, Turku