EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 5. - Su 7.7.2019  /  Ruissalo  /  Turku

Ruisrock 2019

Ruisrock 2019 Liput

RUISROCK 2019 - LIPUT & INFO

Ruisrockin sunnuntai-illalle kiinnitetty yhdysvaltalainen rap-artisti Travis Scott on perunut festivaaliesiintymisensä logistisista syistä.

Artistin paikan Niittylavalla ottaa trap-tyylin suunnannäyttäjä, atlantalainen hiphop-trio Migos.

Jäikö sunnuntain päivälippu käyttämättä Travis Scottin peruuntumisen vuoksi? Lue ohjeet alta:

Voit palauttaa käyttämättömän sunnuntailipun 14.7.2019 mennessä.

Toimita lippukoodi, yhteystietosi ja tilinumero osoitteeseen hei@tiketti.fi. Yhteystietojen tulee täsmätä lipun yhteystietojen kanssa. Huomaa, että vain käyttämättömästä sunnuntain päiväkohtaisesta lipusta voidaan palauttaa rahat.

 

 

Ruisrockissa juhlitaan 5.-7.7.2019 jälleen paljon toivottujen artistien keikoilla. Ruisrock järjestetään tänä kesänä jo 50. kerran.

Viime vuosina ennakkoon loppuunmyyty Ruisrock kerää kolmen päivän aikana yhteensä 105 000 ihmistä Ruissaloon nauttimaan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta sekä laadukkaista ruoka- ja juomapalveluista.

Lisätietoa Ruisrockin lipuista.

Ruisrockin ohjelma

Perjantaina 5.7.2019
Ellie Goulding (UK), Beatrice Eli (SE), Brockhampton (US), JPEGMAFIA (US), Diplo (US), Future (US), Megan thee Stallion (US), Rita Ora (UK), Alma, Elastinen, Cavallini & Shrty, D.R.E.A.M.G.I.R.L.S., Elias Gould, Evelina, Gettomasa, Huora, Ibe, Ida Paul & Kalle Lindroth, Katakombi Supershow, Lac Belot, Malka, Pastoripike, Pikku G, Reino Nordin, Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana, Rosita Luu, Sini Yasemin, Vaxinator, Vilma Alina, Anne Lainto & Ida Karimaa (YleX)

Lauantaina 6.7.2019
Dimitri Vegas & Like Mike (BE/GR), Empire of the Sun (AU), Lil Halima (NO), Lil Skies (US), Lykke Li (SE), 1975 (UK), JVG, Ville Valo & Agents, Robin Packalen, ABREU, Anna Puu, Chisu, Ellinoora, Gasellit, Olavi Uusivirta, Pauliina Kokkonen, Pyhimys, Ruusut, Vesala, Vesta, Adi L Hasla, Adikia, Aste, Coochilla, Ellips, Jesse Markin, Maustetytöt, Melo, Nicole Willis & Banda Palomita, Pää Kii, SOFA, STEREO, Tavastian Lauantaidisko & All Stars Ystävät, Anne Lainto & Ida Karimaa (YleX)

Sunnuntaina 7.7.2019
Travis Scott (US), Bad Bunny (PR), Doja Cat (US), J Balvin (CO), Marina (UK), MØ (DK), Nilüfer Yanya (UK), Sigrid (NO), Troye Sivan (AU), Apulanta, J. Karjalainen, Pariisin Kevät, Pyhimys & Saimaa, Sanni, Aavikko, Cledos, costee, Etta, jori sjöroos, Kalpeat Varjot, Lukas Leon, New Ro, The Holy, Yona & Lumos, Younghearted, Anne Lainto & Ida Karimaa (YleX)

facebook.com/ruisrock
twitter.com/ruisrockturku
instagram.com/ruisrock

www.ruisrock.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Lippujen varausaika 2 päivää.

Max. 4 lippua per asiakas.

Nimetyt ja henkilökohtaiset liput

Ruisrockin pääsyliput ovat henkilökohtaisia ja nimettyjä.

Nimen vaihtaminen on mahdollista tällä lomakkeella.

Hakemukset käsitellään 5 päivän kuluessa.
Nimi vaihdetaan Tiketin kautta sähköisesti, ja sen voi vaihtaa kerran.
Nimen vaihtaminen maksaa 10 euroa.

Nimenvaihdon jälkeen lippu lähetetään uusilla lippukoodeilla suoraan uudelle omistajalle. Lippu lähetetään Tiketin virallisesta sähköpostiosoitteesta.

Lipun uusi nimi välittyy kulunvalvontaan. Lipputarkistuksen yhteydessä tarkistetaan lipunhaltijan henkilöllisyys.

Seuraavat vaihtoehdot käyvät todistaessa nimeä Ruisrockin portilla:

  • Passi
  • Henkilökortti
  • Ajokortti
  • Sähköinen ajokortti
  • Kuvallinen kelakortti (HUOM! Ei käy iän todistamiseen anniskelualueilla)
  • Kuvallinen opiskelijakortti  (HUOM! Ei käy iän todistamiseen anniskelualueilla)
  • Ulkomaalaiset passit, henkilökortit, ajokortit HUOM!  joissain maissa, kuten Norjassa henkilökortti voi olla yhdistettynä pankkikorttiin

*todistuksen ei tarvitse olla voimassa, eli esim. vanhentunut passi käy, mutta vanhentunut dokumentti ei käy iän todistamiseen anniskelualueilla

Alaikäiset:

  • Kuvallinen mopokortti
  • Lapset huoltajan kanssa eivät tarvitse henkilöllisyystodistusta jos huoltaja on mukana, huoltajalla tulee olla henkilöllisyystodistus

Peruslippuja ei vaihdeta rannekkeisiin. Lipuilla sisään kerran päivässä, säilytäthän lippusi huolella.

VIP-LIPUT

Ruisrockin VIP-lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät vesibussikuljetukset Turun keskustasta Ruissaloon ja takaisin, buffet-ruokailu, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. VIP-lipun ostaja saa henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella.

Ruisrock+ -lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät buffet-ruokailu, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. Ruisrock+ -lipun ostaja saa  henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella ja käyttää pääportilla omaa sisäänkäyntikaistaa. Ruisrock+ -lippu ei sisällä vesibussikuljetusta. Ruisrock+ -lippu sisältää ilmaisen pyöräparkin käytön.

VIP-lippujen sekä Ruisrock+ -lippujen ikäraja on 18 vuotta ja liput ovat henkilökohtaisia ja nimettyjä. VIP-lippuja tai Ruisrock+ -lippuja ei voi maksaa kulttuuriseteleillä, sillä lipputyypit pitävät sisällään mm. ruokaa, mikä ei kuulu kulttuuriseteliedun piiriin.

LEIRINTÄ-LIPUT

Artukaisten leirintä:
Lisätietoja Ruisrockin leirinnästä

Leirintäalue on avoinna to 4.7. klo 18:00 - ma 8.7. klo 12:00

Ruisrockin leirintäalue sijaitsee Gatorade Centerin ja Messukeskuksen läheisyydessä Turun Artukaisissa osoitteessa Artukaisten kiitotie. Leirintäalue on tarkoitettu ainoastaan Ruisrockin kävijöille. Saapuessa leirintäalueelle majoittujilta tarkistetaan myös festivaaliliput.

Leirintälippu oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn leirintäalueelle koko aukioloajaksi. Teltasta ei peritä erikseen telttapaikkamaksua vaan se sisältyy leirintälippuun. Asuntoautolla saapuvien tulee ostaa leirintälipun lisäksi autolle asuntoautopaikkalippu. Leirintäalueelle voi majoittua vain rekisteröidyllä asuntoautolla. Leirintäalueelle ei voi tuoda asuntovaunuja. Asuntoautopaikkaan ei kuulu sähköjä.

Leirintään ei myydä erikseen yhden yön yöpymisiä, vaan hinta on sama koko festivaaliviikonlopun ajaksi. Leirintään ei ole ikärajaa. Suosituksena on kuitenkin, että 15-vuotiaat ja sitä nuoremmat yöpyvät huoltajien seurassa.

Go Green Camping!
Green Camping merkitsee viihtyisää ja siistiä leirintäkokemusta, jossa jokainen vieras on sitoutunut jättämään roskia jälkeensä tasan 0 kpl! Tule sinäkin mukaan pitämään yhteisestä ympäristöstämme huolta ja valitse tämän vuoden majoitukseksesi Ruisrock Artukainen Campingin Green Camping <3

Green Camping on erillinen, mutta samoilla palveluilla varustettu osa Ruisrock Artukainen Camping -leirintäaluetta. Alueen majoittujat sitoutuvat pitämään oman alueensa roskattomana ja lopuksi viemään leirintävarusteensa joko mukanaan tai leirintäalueen kierrätykseen. Ruisrock kannustaa tähän ympäristötekoon palauttamalla 10€ pantin leirintämaksustasi kun kuittaat itsesi ulos! Tosi helppoa ja sanalla sanoen siistiä!

Green Campingiin pääset ostamalla leirintälipuista Green Camping vaihtoehdon. Tavallinen leirintälippu on mahdollista vaihtaa Green Camping-lippuun maksutta Tiketissä.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Ruissalo
21200, Turku