EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 6. - Su 8.7.2018  /  Ruissalo  /  Turku

Ruisrock 2018

Ruisrock 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Ruisrock on käynnistynyt ja Tiketti palvelee asiakkaita portilla!

Ruisrock on viikonloppu täynnä parasta musiikkia, runsaasti taidetta ja tekemistä, yllätyksiä, aurinkoa ja iloista yhdessäoloa!

Vuonna 2017 ennakkoon loppuunmyyty Ruisrock keräsi ennätykselliset 105 000 kävijää. Ruisrock valittiin vuoden festivaaliksi Industry Awards Gaalassa vuonna 2017, jo neljännen kerran peräkkäin.

Aikataulut täällä.
Ruiskioski Facebookissa.

 

Pe 6.7.2018
The Chainsmokers (US), Cheek, Rae Sremmurd (US), Alan Walker (NO), Lil Xan (US), Silvana Imam (SE), Tyler, the Creator (US), Years & Years (UK), SANNI, ABREU, Adi L Hasla, Aleksanteri Hakaniemi, Anne Lainto & Ida Karimaa, Cledos, IBE, Kauriinmetsästäjät, Lxandra, Molly, Pyhimys, Raappana, Roope Salminen & Koirat, Ruusut, Sacred Dimension, Stig Dogg, Töölön Ketterä, VERSACE HENRIK & NCO & MUSTA HANHI & BIZI & DJANGOMAYN, Vilma Alina, Menkkaklubi DJ's

La 7.7.2018
Marshmello, Clean Bandit (UK), PartyNextDoor (CA), Princess Nokia (US), Skepta (UK), Tove Styrke (SE), Disco Ensemble, Haloo Helsinki!, JVG, Paperi T, Ida Paul & Kalle Lindroth, Kasmir, D.R.E.A.M x Yeboyah x F, Kube X Eevil Stöö, Ellinoora, Gasellit, Litku Klemetti, Kakka-Hätä 77, M, Nelli Matula, Pikku G, Ruudolf, Scandinavian Music Group, $now, Tavastian Lauantaidisko & Ystävät, Teflon Brothers, Uusimusta, Vesta, Yona, Ydintalvipuutarha

Su 8.7.2018
N.E.R.D, Dua Lipa (UK), Anne-Marie (UK), First Aid Kit (SE), Kali Uchis (US), Rag'n'Bone Man (UK), Young Thug (US), Alma, Ismo Alanko, Jenni Vartiainen, Kaija Koo, Olavi Uusivirta, Sunrise Avenue, Antti Autio, Atomic Annie, Atomirotta, DJ Ibusal, Evelina, Gettomasa, LCMDF DJ-set, Karina, Onni Boi, Reino Nordin

#KohtiRuissia
#Ruisrock2018

www.ruisrock.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Max. 4 lippua per asiakas.


Peruslippuja ei vaihdeta rannekkeisiin. Lipuilla sisäänpääsy kerran päivässä, säilytäthän lippusi huolella.

Ruisrockin VIP-lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät vesibussikuljetukset Turun keskustasta Ruissaloon ja takaisin, buffet-ruokailu, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. VIP-lipun ostaja saa henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella. 

Ruisrock+ -lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn festivaalin VIP-alueille. Lisäksi pakettiin sisältyvät buffet-ruokailu, omat VIP-vieraille varatut anniskelupalvelut sekä vesivessat. Ruisrock+ -lipun ostaja saa  henkilökohtaisen festivaalipassin ja -rannekkeen, joilla voi päivän aikana käydä festivaalialueen ulkopuolella ja käyttää pääportilla omaa sisäänkäyntikaistaa. Ruisrock+ -lippu ei sisällä vesibussikuljetusta.

VIP-lippujen sekä Ruisrock+ -lippujen ikäraja on 18 vuotta ja ne ovat henkilökohtaisia. VIP-lippuja tai Ruisrock+ -lippuja ei voi maksaa kulttuuriseteleillä, sillä lipputyypit pitävät sisällään mm. ruokaa, mikä ei kuulu kulttuuriseteliedun piiriin.

Artukaisten leirintä:
Lisätietoja Ruisrockin leirinnästä
Leirintäalue on avoinna to 5.7. klo 18:00 - ma 9.7. klo 12:00

Ruisrockin leirintäalue sijaitsee Gatorade Centerin ja Messukeskuksen läheisyydessä Turun Artukaisissa osoitteessa Artukaisten kiitotie. Leirintäalue on tarkoitettu ainoastaan Ruisrockin kävijöille. Saapuessa leirintäalueelle majoittujilta tarkistetaan myös festivaaliliput.

Leirintälippu oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyyn leirintäalueelle koko aukioloajaksi. Teltasta ei peritä erikseen telttapaikkamaksua vaan se sisältyy leirintälippuun. Asuntoautolla saapuvien tulee ostaa leirintälipun lisäksi autolle asuntoautopaikkalippu. Leirintäalueelle voi majoittua vain rekisteröidyllä asuntoautolla. Leirintäalueelle ei voi tuoda asuntovaunuja.

Leirintään ei myydä erikseen yhden yön yöpymisiä, vaan hinta on sama koko festivaaliviikonlopun ajaksi. Leirintään ei ole ikärajaa. Suosituksena on kuitenkin, että 15-vuotiaat yöpyvät huoltajien seurassa.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Ruissalo
21200, Ruissalo