EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 29.12.2023  /  Bar Loose  /  Helsinki

Rude Boys, The Pistones

Rude Boys, The Pistones Liput

Vuoden viimeinen perjantai 29.12. Bar Loosessa vietetään laadukkaan punkrockin tahtiin, kun Annankadun Jytäkellariin saapuu kyseisen genren kaksi kovaa nimeä.

Illan aloittaa Rude Boys eli Epe, Make, Ykä ja Paco, joka on vaalinut The Ruts-yhteen perintöä jo lähes 30 vuotta. The Rutsin ura jäi lyhyeksi laulaja Malcolm Owenin kuoltua heinäkuussa 1980, mutta siitä ehti silti tulla yksi tärkeimmistä Reggaeta ja Punk rockia yhdistäneistä yhtyeistä. Rude Boysin jäbillä on ollut jopa otsaa käydä soittamassa kahdesti Rutsin kotikaupungissa, Lontoossa - Babylon's Burning!!

Toisena bändinä lavalle nousee brittityylistä punk- ja pubirockia soittava The Pistones, joka on koko historiansa ajan tunnettu erittäin tiukkana yhtyeenä, ja jonka keikat, julkaisut sekä soittotaito ovat olleet aina täyttä priimaa. The Pistones keikkailee nykyään melko harvakseltaan, joten bändi kannattaa tulla ehdottomasti tsekkaamaan.

Aikataulu:

20.30 ovet
21.00 Rude Boys
22.00 The Pistones

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 12 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]