EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 16.2.2019  /  Club Capital  /  Helsinki

Lumïsade Invites: Ruben De Ronde

Lumïsade Invites: Ruben De Ronde Liput

Ladataan…

Lumïsade Invites: Ruben De Ronde

Haluamme kutsua sinut ja ystäväsi kaikkien aikojen ensimmäiseen Lumïsade Invites tapahtumaan Club Capitalissa lauantaina 16. päivänä helmikuuta.

Meillä on suuri kunnia saada vieraaksemme mielenkiintoisia esiintyjiä, joista kirkkaimpana tähtenä nähdään hollantilainen Ruben De Ronde. Mies on tehnyt hienoa kansainvälistä työtä meidän julkaisuiden suhteen ja juontaahan kaveri maailman suosituinta elektronisen musiikin radio-ohjelmaa A State Of Trancea, yhdessä Armin van Buurenin kanssa, joten kyseessä on yksi merkittävimpiä modernin elektronisen musiikin vaikuttajia.

Ruben De Ronde esiintyy aktiivisesti maailman isoimmilla elektronisen musiikin festivaaleilla kuten Tomorrowland, Ultra, Dreamstate ja nyt hän saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen esiintymään.

Rubenin sekä oman esiintymisemme lisäksi haluamme tarjoilla teille vahvaa suomalaista elektronisen musiikin ammattitaitoa kun lavalla nähdään myös kansainvälistä suosiota nauttiva Tom Fall sekä nousevat tähdet Lepi, Kajis, Noble North sekä Movement Machina.

Mielenkiintoisten esiintyjien lisäksi haluamme panostaa tapahtuman viihtyvyyteen sekä tekniseen tuotantoon tarjotaksemme ystävillemme täydellisen Lumïsade Invites -elämyksen.

Tervetuloa!

www.lumisadeofficial.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 22:00-04:30

Liput ovelta 20 € / 30 €, mikäli jäljellä.

Premium-liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Premium-lippu sisältää sisäänpääsyn jonon ohi sekä pääsyn erilliselle Premium-alueelle, josta koet ja aistit tunnelman parhaiten.