EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 22.11. - La 17.12.2022  /  KokoTeatteri  /  Helsinki

Route La Strada 52

Route La Strada 52 Liput

Route La Strada 52 tuo fyysisen teatterin pohtii eri aikatasojen kautta esille ihmislajin kehitystä ja yksilön vastuuta omasta toiminnastaan suhteessa yhteiskuntaan ja ihmisen lähipiiriin. Kysymys onkin; miksi ihmiskunta ei opi virheistään? Miksi myös yksilöinä toistamme aina samoja virheitä? Miksi muutos on niin vaikeaa? Miksi emme valitse tienristeyksessä toisella tavalla?

Esitys on kiinnostunut erilaisista maailmankuvista ja tutkii muun muassa kvanttifysiikkaa, hiukkasia ja erilaisia henkisyyden tai tiedostamisen lajeja ja tapoja. Mikä on uusi tie ihmiskuntana? Mihin me olemme suuntaamassa? Kehitys on liikettä. Tie on liikettä.

Route La Strada 52 pyrkii tutkimaan ihmiskunnan luontaista pulssia ja kehitystä ja kartottamaan suuntaviivoja uuden ajan kynnyksellä jossa uudenlainen todellisuus- ja aikakäsitys ovat syntymässä.

Route La Strada 52, eli yhteinen tie alkaa kun päähenkilöt Zampano ja Gelsomina päätyvät yhteiseen taideterapiaan. Terapian työvälineenä on katsoa Federico Fellinin La Strada kerran viikossa vuoden ajan eli yhteensä viisikymmentäkaksi kertaa.

www.kokoteatteri.fi


Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.