EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 5.12.2021  /  45 Special  /  Oulu

Rotosrock 2021: Lyyti, Veijo Peso, Baabelin Nulikat

Rotosrock 2021: Lyyti, Veijo Peso, Baabelin Nulikat Liput

Rotosrock palaa välivuoden jälkeen 45 Speciaaliin!

Kekkerit vietetään perinteisellä paikallaan itsenäisyyspäivän aattona. Tarjolla kuumaa runoelmapoppia, luupeilla kerrostettua romuindietä sekä lappilaista vauhtigaragea.

Tämän hetken kuumimpiin indie-artisteihin lukeutuva Lyyti tekee omaleimaista runoelmapoppia, jossa toivoa louhitaan maan uumenista, ja pohjamudasta pelastetaan hauraita siemeniä. Lyytin ylistystä kerännyt toinen albumi Toiveet ja helyt ilmestyi syyskuussa 2021. Lavalla Lyytin herkkä karisma hurmaa sydänjuurakoita myöten. Viisihenkisen yhtyeen keikoilla ei jyrkänteiltä vältytä eikä kyynelvettä säästellä. Lyyti on liikkeellä koko orkesterilla.

Veijo Peso luo hämmästyttäviä äänikokonaisuuksia pienistä elementeistä. Peso toteuttaa livenä luuppeja, jotka kerrostuvat vähitellen hypnoottisiksi rytmillis-melodisiksi kokonaisuuksiksi. Työvälineinä on käytössä itsekustomoituja romu- ja kielisoittimia, sähköbasso sekä laulu.Veijo Peson siviilihahmo T.V.O. Vänttinen on aktiivinen myös Cleaning Women -yhtyeen pyykkitelinevirtuoosi CW04:na sekä Kometa-yhtyeen laulaja-kitaristi Olavi Vänttisenä.

Baabelin Nulikat on kahden miehen karvainen Danny show eli vaarallista autokaistarokkia ja nopeasti vaihtuvia tilanteita. Esikuvina Nirvana, Sielun Veljet ja The White Stripes.


TURVALLISUUS

45 Specialissa on koronapassi käytössä!

Noudatamme nyt ja aina viranomaisten antamia, ajantasaisia ohjeita ja rajoituksia, ja pidämme huolta ravintolamme asianmukaisesta puhtaudesta.

Pidäthän omalta osaltasi huolta myös muista saapuessasi keikalle:
• Pese ja/tai desinfioi käsiä usein ja huolellisesti. Käsidesiä on saatavilla.
• Muista peittää suusi/nenäsi yskiessä tai aivastaessa.
• Pidä riittävää etäisyyttä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.
• Älä tule keikalle kipeänä, tai jos sinulla on mitään koronaan viittaavia oireita.

Kiitos että välität!

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 17,50 €, mikäli jäljellä

Myynti loppuu 5.12.2021 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot