EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 5.12.2020  /  45 Special  /  Oulu

Rotosrock 2020

Rotosrock 2020 Liput

Tapahtumalle etsitään uutta päivämäärää. Lipunmyynti aukeaa taas, kun uusi päivä on löytynyt.

Jos olet ostanut lipun alkuperäiselle päivämäärälle, odota rauhassa viestiä meiltä. Lähetämme tiedon uudesta päivämäärästä ja mahdollisesta palautuskäytännöstä suoraan sähköpostiisi heti, kun tiedot varmistuvat.

Mikäli uutta päivää ei löydy ja tapahtuma peruuntuu, otamme lipunostajiin yhteyttä sähköpostitse lippujen palauttamisesta.

***

SEPIKKA

Sepikka on mm. The Scenes -yhtyeestä tutun Joni Seppäsen tuore sooloprojekti. Yhtyeen musiikki on jonkinlaista luontofiilistelypoppia, joka saa inspiraationsa seikkailuista pohjoisen erämaissa. Sitä on kuvattu myös termillä luonnonsuojelu-indie.

YleX:n Teppo Vapaus luonnehti yhtyettä "maagiseksi tulokkaaksi" listaten "Tiedän kyl kuka" -kappaleen vuoden 2019 kolmanneksi parhaaksi rockbiisiksi. Myös YleX:n Miikka Koivisto listasi yhtyeen "Hullu metso" -kappaleen vuoden 2019 11. parhaaksi kotimaiseksi kappaleeksi. Nämä singlet ovat Sepikan ensimmäiset julkaisut, ja debyyttialbumi on luvassa vuonna 2021.

 

DULE

Dule eli Tuuli Jartti kutsuu lauluillaan yhteiseen olemassaolon nurkkaukseen pitämään toisistamme ja puusta kiinni, kun vaikeat ihmissuhteet, epäoikeudenmukaisuudet ja ekokatastrofit jyräävät meidät kaikki. Laulut ovat syntyneet Euroopan eri reunoilla Galician Kuolemanrannikolla, syvässä Baijerissa ja tietenkin Oulussa.

 

Dule julkaisee musiikkia toivottavasti hyvin pian.

 

ROHKEAT KUVAT

Rohkeat kuvat on viisihenkinen indiepoprock-yhtye Helsingistä. Yhtye soittaa kaunista, raastavaa ja myös äkäistä rock-musiikkia kahdella solistilla. Rohkeista kuvista voi löytää kaikuja 90-luvun indiestä ja 00-luvun suomirockista sekä 2020-luvun katkeransuloisimmat kertosäkeet ja kauneimmat kitarat.

Yhtyeen kappale 'Joo' valittiin Radio Helsingin äänestyksessä viralliseksi kesähitiksi 2020.

Rohkeat kuvat julkaisi esikoislevynsä 'Hauskaa, mutta ei koskaan enää' syyskuussa 2020. Julkaisijana toimi Soit Se Silti.

 

AIKATAULU:

20:00 Sepikka
21:00 Dule
22:00 Rohkeat kuvat

 

TURVALLISUUS


45 Specialissa noudatamme nyt ja aina viranomaisten antamia, ajantasaisia ohjeita ja rajoituksia, ja pidämme huolta ravintolamme asianmukaisesta puhtaudesta. Otamme keikoille vain 50 % sallitusta kapasiteetista ja henkilökuntamme desinfioi ravintolan pintoja jatkuvasti.

Pidäthän omalta osaltasi huolta myös muista saapuessasi keikalle:

  • Pese ja/tai desinfioi käsiä usein ja huolellisesti. Käsidesiä on saatavilla.
  • Muista peittää suusi/nenäsi yskiessä tai aivastaessa.
  • Pidä riittävää etäisyyttä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.
  • Älä tule keikalle kipeänä, tai jos sinulla on mitään koronaan viittaavia oireita.

Kiitos että välität!

 

 

 

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 20:00