EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 22.11.2019  /  Basso Club  /  Oulu

Rotos <3 LUMO : The Hearing, Keliel & Kas Kan

Rotos <3 LUMO : The Hearing, Keliel & Kas Kan Liput

Rotos tekee uuden alue- ja paikkavaltauksen tuomalla marraskuun eeppisimmän elektronisen live-kattauksen Basso Clubille – yökerhoon joka on jo vuoden verran ehtinyt ilahduttaa tanssinystäviä panostamalla laadukkaseen äänentoistoon ja valoihin. 

 

Ja koska ilta on myös LUMO-valofestivaalin virallinen jatkoklubi, aiotaan hifistellä vähän överisti! Siihen velvoittavat myös nämä säkenöivät esiintyjämme: 

 

THE HEARING

Supersuositusta Ruusuista tuttu laulaja-lauluntekijä Ringa Manner tekee tauon jälkeen musiikkia taas myös soolona. Kolmas albumi, Demian, ilmestyy lokakuun lopussa ja esittelee popista, teknosta, klubiskenestä ammentavan ja silti kaikkia genrejä pakenevan yhäkin viimeistellymmän The Hearingin. Syksyn ainoa Oulun keikka meillä, sille iso JEE! 

 

KELIEL

Konemusiikin perinteisiä esiintymiskäytänteitä riehakkaasti kyseenalaistava ääni- ja performanssitaiteilija, joka kävi Oulussa  villitsemässä Pumpeligaalan yleisön elokuussa. KELIEL, jos joku, on omiaan pelastamaan meidät räntäsateiselta marraskuulta! 

 

KAS KAN

Vasta julkaistu debyyttialbumi UN/TA soi värikkäästi alternative rockin, elektronisen- ja ambientmusiikin vaikutuksien alla. Ja tämähän on tuoreen oululaisartistin eka keikka evö. Ihanaa, mikä jännitys! 

www.bassoclub.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime klo 22:00

Ovet 21

Showtime 22

THE HEARING

KELIEL

KAS KAN