EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 21.9.2019  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Rot Walli: Olotila, Maailmanloppu, Kürøishi, NoLA (JPN), Korkkivika + DJ Teenage Ate

Rot Walli: Olotila, Maailmanloppu, Kürøishi, NoLA (JPN), Korkkivika + DJ Teenage Ate Liput

Syyskuun toiseksi viimeisenä lauantaina 21.9. Helsingin Ääniwallissa vietetään punkilla ja hardcorella höystettyjä Rot Walli -iltamia, jonka aikana lavalle nousee peräti viisi kyseisten genrejen edustajaa Suomesta ja Japanista. Illan levymusiikista vastaa DJ Teenage Ate.


KORKKIVIKA
Helsinkiläinen Korkkivika soittaa omien sanojensa mukaan juoppopunkkia Freukkareiden hengessä. Pari vuotta kasassa ollut yhtye julkaisi vastikään debyyttipitkäsoittonsa Idylli on rikki, jota edelsi EP Vituttaa jo nyt. Molemmat julkaisut on täynnä rullaavia punkrock-kappaleita, joissa maksa saa kyytiä.

NoLA (JPN)
NoLA soittaa metalliin päin kallellaan olevaa hardcorea vaikutteinaan Converge, Iron Monkey ja Palm. NoLA julkaisi uuden albuminsa vastikään, joka äänitettiin Earhammer Studiolla Oaklandissa, Kaliforniassa. NoLA on äärimmäisen kiihkeä livebändi japanilaiseen tapaan.

MAAILMANLOPPU
Kouvolassa vuonna 2010 perustettu Maailmanloppu on ollut perustamisestaan lähtien aktiivinen bändi ja kiertänyt Suomen lavojen lisäksi myös Keski-Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Selkeästi hardcorebändinä alkanut Maailmanloppu on sittemmin laajentanut musiikillista skaalaansa myös synkempään ja maalailevampaan nojaillen muun muassa post- ja anarkopunkiin. Maailmanloppu on julkaissut kaksi pitkäsoittoa sekä vinon pinon pienempiä julkaisuja. Yhtyeen viimeisin pitkäsoitto Tuhon Koodi julkaistiin keväällä 2018 Svart Recordsin toimesta.

Kürøishi
Terveet Kädet yhtyeen raunioilta kasatun Kürøishi:n toinen pitkäsoitto "Sound the Alarm" ilmestyy syyskuussa. Kürøishi soittaa hardcore punkia, joka ottaa vaikutteensa ruotsalaisesta ja japanilaisesta hardcoresta.

OLOTILA
Tänä kesänä paluun keikkalavoille tehnyt Olotila on vuosina 1992 - 1998 toiminut yhtye, joka oli yksi oman aikansa suosituimmista kotimaisista punk-bändeistä ja ahkerimmista keikkailijoista. Kotimaisten lavojen lisäksi yhtye kiersi aikanaan useaan otteeseen myös Euroopassa aina sodan runtelemaa Kroatiaa myöden.

Musiikillisesti Olotila liikkui jossain hardcoren, ajoittain jopa heavyn sekä anarko- ja streetpunkin laitamilla, ryydittäen materiaaliaan saksofonilla sekä mies- ja naisvokaaleilla. Yhtyeen sanoitukset olivat poliittista kannanottoa sekoitettuna hämmentäviin runollisiin ilmaisumuotoihin, joka loi aikanaan hyvinkin omalaatuisen keitoksen suomalaisessa "Vittu tää on paskaa, äpärä!" -punkkentässä.

Nyt kyseistä keitosta pääsee maistamaan yli 20 vuoden tauon jälkeen myös Helsingissä. Luvassa on nostalginen aikamatka 1990-luvulle, kun Olotila nousee Ääniwallin lavalle rumpalia lukuunottamatta alkuperäisessä kokoonpanossaan.

www.facebook.com/Aaniwalli


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.