EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 11.10.2024  /  Tuba Food & Lounge  /  Oulu

Rosita Luu

Rosita Luu Liput

Rosita Luu saapuu Tubaan 11.10.2024!

Rosita Luu on omaehtoinen, omia kinttupolkujaan kulkeva artisti, jonka albumeilla on kuultu
ennakkoluulottomasti kaikuja laajalti musiikin eri tyylilajeista. Monipuolisuus ja uteliaisuus
lauluntekijänä onkin yksi artistin tavaramerkeistä vahvojen sanoituksien lisäksi. Lyriikoiden pohjavire on ihmisyyttä, erheitä ja isoja tunteita syvästi ymmärtävä, eikä Rosita Luun maailmassa mikään ole mustavalkoista tai pyhää.

Vuonna 2021 Samettisuu -albumi oli ehdolla Emma-gaalassa Kriitikoiden valinta ja Vuoden
yleisöäänestys kategorioissa. Samettisuu -albumi listattiin julkaisuvuotenaan mm. Soundin Vuoden kotimainen albumi – listan sijalle kolme. Samana vuonna Rosita Luu valittiin YleX:n tulevaisuuden tähtiä ennustavaan Läpimurto – listaukseen. Artisti on julkaissut kolme albumia, joista tuorein Maaginen elävä ilmestyi helmikuussa 2022.

2024 maaliskuussa julkaistiin uusi single Koiratyttö. Biisi esittelee aiempaa vapautuneemman Rosita Luun omalaatuisen maailman.
”Koiratyttö on tumma & juicy, outo true story — eräänlainen haamukipuileva fragmentti isommasta tarinasta kutsumuksensa seuraamisesta, taiteilijaksi kasvamisesta, pois päässeistä sekä paikalleen jämähtäneistä. Se on musaa, rytmimusaa, tulevan uuden albumin avausraita, kerhokutsu ja Rositan new era”, artisti kertoo.

Paraikaa Rosita Luu valmistelee uutta levyä, jonka mielentila ja maisema on yö. Levy julkaistaan syksyllä 2024.

Tervetuloa keikalle!

www.tuba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 21:45

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 11.10.2024 20:00.