EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.9.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Rosita Luu (levyjulkkarit) + Ninni Forever Band

Rosita Luu (levyjulkkarit) + Ninni Forever Band Liput

Uuden levyn julkaisua juhliva Rosita Luu sekä Ninni Forever Band hurmaavat yhteisessä keikkaillassa G Livelabissa!

Rosita Luu on omaehtoinen, omia kinttupolkujaan kulkeva artisti, jonka albumeilla on voi kuulla kaikuja laajasti musiikin eri tyylilajeista. Monipuolisuus ja uteliaisuus lauluntekijänä ovatkin vahvojen sanoitusten ohella Rosita Luun tavaramerkkejä. Lyriikoiden pohjavire on ihmisyyttä, erheitä ja isoja tunteita syvästi ymmärtävä, eikä Rosita Luun maailmassa mikään ole mustavalkoista tai pyhää.

G Livelabissa juhlitaan Rosita Luun neljättä levyä. Albumilla liikutaan yöllisissä mielenmaisemissa. Levy julkaistaan syksyllä 2024 Playground Musicin kautta. Albumi esittelee aiempaa vapautuneemman Rosita Luun omalaatuisen maailman.

Illan avaa Ninni Forever Band! Ninni Forever Band tekee musiikkia, joka samalla iskulla pakottaa tanssilattialle ja pysäyttää ajattelemaan. Se on riemukkaasti surumielistä ja energisen levollista. Se on kiiltävän viileää maailmanluokan hittimusaa ja nukkavieru vanha ystävä jota tahtoo halata. Se on puupäisen simppeliä ja hämmentävän monimutkaista. Se on hupsua ja syvällistä, se on arkista ja yliaistillista, se on kotikutoista ja valmista stadioneille. Juuri kun luulet kukistaaneesi sen analyyttisellä kuuntelulla, se lyö pöytään kortin jota järki ei tunnista. Kuten paras ja kiinnostavin pop-musiikki aina, se pakenee määritelmiä.

Ninni Luhtasaari on muusikko, kuvataiteilija ja hatuntekijä. Hänet tunnetaan myös yhtyeistä Maria ja Marsialaiset, Pintandwefall ja Risto. Ninni Forever Band on soolona julkaissut kaksi studiolevyä: Ninni Forever Band (2012) ja Lätäkössä (2016). Kolmas albumi Uusi Yhtye julkaistiin Jukan Musiikin kautta 2020. Viimeisimmän levyn myötä Ninni Forever Bandiin on tullut mukaan kolme uutta jäsentä: Sini Suvanto rumpuihin, Joni Ekman kitaraan sekä Risto Ylihärsilä sähköpianoon ja junoihin. Ninni soittaa itse bassoa.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime klo 20:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 21.9.2024 19:00.