EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10.5.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Rosi

Rosi Liput


Jämsäläislähtöisen pop-artisti Rosin tarina on tuttu liian monille aikamme nouseville artisteille. Hän oli vastikään saanut julkaistua nipun hienoja biisejä, artisti oli täydessä keikkavalmiudessa, kappaleet oli treenattu ja koreografiat komeassa tikissä. Sitten iski pandemia ja laittoi säppiin, no, kaiken.

Vuosi 2023 on kuitenkin ollut Rosille hyvä. Keväällä Rosi kiinnitettiin Playground Musicille, ja sen jälkeen häneltä on ilmestynyt kolme toinen toistaan vahvempaa biisiä. Toukokuussa ilmestyi Huono nainen, jolla Rosi juhlii omaehtoisuutta ja haastaa perinteisen ”kiltin tytön” naiskuvaa. Kesäkuussa päivänvaloon pääsi Buutsit, epätäydellisen ihmisen rakkauslaulu itselleen. Lokakuussa julkaisunsa saanut Taideteos ylistää jokaista omana itsenään.

Kappaleet maalaavat kuvaa itsevarmasta, syvällisestä ja huomaavaisesta huomioon ottavasta sanoittajasta, joka on ottanut tehtäväkseen edistää voimaantumisen, rakkauden ja yhteyden sanomaa. Sitä jos mitä tämä aika kaipaa!


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Tapahtumapaikka ei ole esteetön. Käynti portaista. 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 10.5.2024 20:00.