EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 7. - Su 9.6.2024  /  Strömforsin Ruukki  /  Ruotsinpyhtää

Rootsinpyhtää Bluegrass 2024

Rootsinpyhtää Bluegrass 2024 Liput

Tervetuloa Rootsinpyhtäälle!

Rootsinpyhtää on pisimpään Suomessa järjestetty alkuperältään Appalakkivuoristossa syntyneen amerikkalaisen bluegrass-musiikin festivaali. Se on järjestetty joka kesä jo vuodesta 1988. Festivaaleilla on vuosien varrella esiintynyt kotimaisten huippubändien rinnalla lukuisia amerikkalaisia ja eurooppalaisia artistivieraita kuten Hot Rize, Rhonda Vincent, James King, Don Rigsby, Dudley Connell, ja monia muita.

Vuodesta 2005 lähtien festivaalilla on tähän perinteiseen amerikkalaiseen musiikkiin yhdistynyt sen taustalla ollut historia ja kulttuuri. Suomessa toimiva Classic Old Western Society on ollut mukana festivaaleilla jo vuosien ajan ja luonut historialliselle Ruotsinpyhtään ruukkialueelle festivaalin yhteyteen menneen ajan tunnelman, joka on sopinut taustaksi tälle hienolle akustiselle musiikille.

Milloin

Festivaali on kesäkuun 7.-9.2024 Ruotsinpyhtäällä, noin 100 km Helsingistä itään. Ajo-ohjeet löytyvät tapahtuman verkkosivulta www.rootsinpyhtaa.fi.

Festivaaliohjelma

Tänä vuonna Rootsinpyhtää-festarilla kuullaan mm. Stuart, Spence & Shebishin (USA) huippuenergistä old-time soittoa ja Jumper Cables (Czech) yhtyeen alkuperäistä akustista ohjelmistoa lukuisten muiden bändien lisäksi.

Tiedot festivaalilla soittavista bändeistä ja festaritapahtumien- ja konserttien ohjelma päivittyy tapahtuman verkkosivuille www.rootsinpyhtaa.fi talven ja kevään mittaan sitä mukaa, kun se vahvistuu.

Festivaali alkaa perinteisesti perjantai-illan konsertilla klo 19-24 ja jatkuu lauantaina keskipäivällä pääkonsertin merkeissä festivaalikentällä. Myös lauantai-iltana on koko illan konsertti ja festivaalin päättää sunnuntai-iltapäivän konsertti Strömforsin ruukkialueella sijaitsevassa kauniissa vanhassa kirkossa.

Lauantaina iltapäivällä on tilaisuus osallistua oman soittimen kanssa avoimiin bluegrass-jameihin ilman huolta oman osaamisen tasosta, sillä kaikki ovat tervetulleita rinkiin pikkaamaan. Avoimet jamit ja sitä edeltävät konsertit Bed & Bistro -majatalon puutarhan lavalla ovat ilmaisia, samoin sunnuntain kirkkokonsertti.

rootsinpyhtaa.fi


Iltakonserteissa ikäraja on kello 22:00 jälkeen 18. Päiväkonserttiin lauantaina alle 12-vuotiaat lapset pääsevät maksavan aikuisen seurassa ilmaiseksi.

Kaikki liput vaihdetaan portilla rannekkeisiin.

Ajo-ohjeet ja lisätietoja: https://rootsinpyhtaa.fi

Ilmaisohjelma:
Lauantai terassilava ja avoimet jamit
Sunnuntai päiväkonsertti kirkossa

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Ennakkolippujen myynti päättyy 08.06.2024 klo 12.