EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 14.6.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Rootbrain, Palehørse, Gardenhead

Rootbrain, Palehørse, Gardenhead Liput

Come as you are! Grungea ja metallia kaikissa mustan sävyissä kesäkuussa On The Rocksissa

Rootbrain, Palehørse ja Gardenhead yhdistävät voimansa ja pilkkovat liian ahtaat genrelaatikot säpäleiksi. Luvassa monipuolinen ilta täynnä tunnetta ja kesyttämätöntä alkuvoimaa.

ROOTBRAIN
Kokeneista raskaan musiikin tekijöistä koostuva suomalais-saksalainen Rootbrain aktivoituu vihdoin live-rintamalla. Yhtye tarjoilee ärhäkkää, mutta melodista grungen ja metallin sekoitusta, jota bändi itse kuvailee termillä, black grunge. Todellisuudessa Rootbrain vähät välittää genrerajoista ja raskaan poljennon sekaan ujutetaan vaikutteita lukuisista eri musatyyleistä. Bändin kappaleet ovat täynnä dynamiikkaa pelkän dynamiitin sijaan.

Rootbrain julkaisi kehutun Breakwater-debyyttilevynsä kesällä 2023 ja lisää mustaa grungea on luvassa 'Mothertomb' EP:n muodossa tänä vuonna. Yhtyeen jäsenten cv:stä löytyy bändejä kuten: Triptykon, Profane Omen, Kuolemanlaakso ja Dauntless. Luvassa kansainvälisen tason löylytystä!

PALEHØRSE
Musiikillinen kameleontti Palehørse on genrerajoista piittaamaton seikkailija, joka on kerännyt suitsutusta rockin, grungen ja metallin voitelemalla seoksellaan jo pitemmän aikaa. Norjalainen Indie Recordings julkaisi yhtyeen kakkosalbumin "Hunting Grounds" marraskuussa 2023, ja saksalainen Metal Hammer nosti sen välittömästi valokeilaansa. Taidokas ja hehkutettu trio toimi aiemmin Amendfoil-nimellä. Uusi albumi on sävelletty toimimaan liveympäristössä, joten tämän bändin live-esiintymistä ei kannata missata.

GARDENHEAD
Gardenhead, eli ystävien kesken Hedarit, on tyylikästä metallin kanssa flirttailevaa rockia soittava yhtye, jonka monipuolinen musiikki sinkoilee flamencorytmeistä stonerpaahtoon. Bändi julkaisi juuri tammikuussa suitsutusta saaneen ensimmäisen levynsä, joka kantaa itseoikeutetusti nimeä ”Gardenhead”. Vaikka bändi ulottaa köynnöksensä moneen genreen, ovat biisit silti tarttuvia ja tyyliteltyjä kokonaisuuksia, joissa melodiat ja ammattimainen tuotanto ovat pääosassa.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 14.6.2024 20:00.