EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 8.6.2024  /  Myyräncolo, Skenesali  /  Vantaa

Rootbrain + Palehørse & DJ Punis

Rootbrain + Palehørse & DJ Punis Liput

Rootbrain bändinjulkkarikeikka Myyrmäen Skenesalissa 8.6.2024 +special guests: Palehørse & DJ Punis

Suomalais-saksalainen Rootbrain operoi siellä, missä flanelli kohtaa pentagrammin. Bändin musiikissa yhdistyy grunge, skandinaavinen metalli ja slaavilainen melankolia, jotka survotaan yhteen vimmaisen sofistikoituneella punkkiasenteella. Kaiken yllä leijuu vahvan 90-lukulainen tunnelma, mutta kyseessä ei ole mikään nostalgiatrippi. Rootbrain on vastareaktio usein niin kovin kliiniseksi puunatulle nykymetallille, tarjoillen oman soppansa suurella tunteella ja inhimillisen rupisena.

Rootbrain koostuu kokeneista kotimaisista soittoniekoista, joiden ansioluetteloista löytyy pitkä liuta bändejä kuten: Profane Omen, Kuolemanlaakso, Enemy of the sun, Spiritraiser, Dauntless, Elenium, vahvistettuna saksalaisella liidikitaristilla, V. Santuralla, joka myös miksasi ja masteroi bändin levyn. Mies tunnetaan parhaiten Tom Gabriel Fisherin johtamasta Triptykonista, joka sikisi legendaarisen Celtic Frostin jäänteistä.

Lahtelaisbändi Profane Omenin keulilta tunnettu kultakurkku Jules Näveri johdattaa yhtyeen vihdoin keikkalavoille, jonne sen musiikki ja energia sopii kuin nyrkki suuhun. Mikä olisikaan parempi paikka aloittaa, kuin Myyrmäki ja Skenesali? Juuri näillä kulmilla bändin pääasiallinen biisintekijä Thomas Wright aloitti bänditoiminnan useampi vuosikymmen sitten. Kuten bändin nimikin jo velvoittaa, Rootbrain ei unohda juuriaan.

Rootbrain:

Jules Näveri - laulu
V. Santura - kitara
Hurja Helle - kitara
Thomas Wright - basso
Fat Tony - rummut

www.rootbrain.net
Instagram
Facebook

Lauteet lämmittää Palehørse:Musiikillinen kameleontti, Palehorse on genrerajoista piittaamaton seikkailija, joka on kerännyt suitsutusta rockin, grungen ja metallin voitelemalla seoksellaan jo pitemmän aikaa. Norjalainen Indie Recordings julkaisi yhtyeen kakkosalbumin ”Hunting Grounds” marraskuussa 2023 ja saksalainen Metal Hammer nosti sen välittömästi valokeilaansa. Taidokas ja hehkutettu trio toimi aiemmin Amendfoil nimellä. Uusi albumi on sävelletty toimimaan liveympäristössä, joten tämän bändin liveesiintymistä ei kannata missata.

Teemaan sopivia lekoja soittelee Hella-klubeista tuttu DJ Punis.

Illan aikataulu:

19:00 Ovet + DJ Punis
20:00 Palehorse
21-21:30 DJ Punis
21:30 Rootbrain
22:30-23:30 DJ Punis

***

Skenesali: Facebook | Instagram

www.mcolo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään 3 € eteispalvelumaksu.

Skenesali on Myyrmäen uusin, upein ja rouhein keikkapaikka!
Löydät Skenesalin 20 metrin päästä Myrtsin juna-asemalta, jonne päätyy P-junalla reilussa vartissa steissiltä, AB-lipulla.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Jesse Laukkonen
txt/email +358405236172 | [email protected]

Esteettömyys puutteellista, portaat. Avustajan kanssa mahdollista kulkea vaihtoehtoista reittiä Skenesaliin. Esteetön WC eri kerroksessa, kulku järjestettävissä. Olethan yhteydessä, niin järjestetään kulku.

Myynti loppuu 8.6.2024 19:00.