EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5.7.2024  /  House of Olaf  /  Savonlinna

Roope Salminen & Koirat

Roope Salminen & Koirat Liput

Yli kymmenen vuoden ajan maamme isoimpia lavoja ja festareita kiertänyt Roope Salminen & Koirat lukeutuu Suomen kovimpien livebändien joukkoon. Kahdeksanhenkisen kokoonpanon energiset keikat ovat täynnä tanssia ja yhteislaulua. Siitä pitää huolen jo settilista, jolta löytyy moninkertaista platinaa saavuttaneita hittejä kuten "Madafakin darra", "Tanssi se ulos" sekä "Snadi".

Yhtye nousi albumilistan ykköseksi heti esikoislevyllään, tuorein ”Koiran vuosi” -pitkäsoitto on puolestaan rikkomassa jo tuplaplatinarajaa. Heidän tuoreimpiin julkaisuihinsa lukeutuvat platinahitti "Sen pituinen se", "Pisamat", "Tapoit mut" ja Teflon Brothersin sekä STIG:n kanssa tehty "Vituiks Män".

www.houseofolaf.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 22:00

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Olaf Burger

Olaf Burger + ranskalaiset (L, G), tarjolla keikkailtoina 20.00-21.15. Osta ruokailu House of Olafin keikan yhteyteen joko lipunoston yhteydessä tai erikseen täältä.


Myynti loppuu 5.7.2024 20:00.