EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 10.11.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Rolling Rust + 5th Season (levyjulkkarit)

Rolling Rust + 5th Season (levyjulkkarit) Liput

Konkarimuusikoiden yhtyeet Rolling Rust ja 5th Season esiintyvät yhteisellä keikalla G Livelabissa!

Rolling Rust on kolmen pitkän linjan muusikon kokoonpano: Katriina Honkanen, Janne Louhivuori ja Ilkka Tenhunen päättivät lyödä musiikilliset hynttyyt yhteen ja tehdä jotain uutta, ennenkokematonta. Ensimmäinen levy ilmestyi keväällä 2021 ja se koostuu kokonaan uusista, englanninkielisistä biiseistä. Sävellykset ovat Katriinan ja Jannen käsialaa, tekstit Katriinan kynästä ja musiikki kaikkien yhdessä muhittama cocktail. Vaikutteita löytyy angloamerikkalaisen musiikin laajasta kirjosta - biiseissä kuuluu yhtä hyvin New Orleans- kuin keltti-sävyt.

Keikkakokoonpanossa ovat mukana myös Kepa Kettunen, rummut ja Harri Rantanen, basso.

Illan avaa Wigwamin, Pink Floydin ja Q.Stonen kaltaisten yhtyeiden perinnettä progen ja klassisen rockin maailmassa kunnianhimoisesti jatkava 5th Season -yhtye, joka juhlii G Livelabissa debyyttialbuminsa julkaisua.

Juurevan rock-musiikin huipuista koostuvassa kvartetissa soittavat basisti-lauluntekijä Mikko Löytty (mm. Q.Stone, Dave Lindholm Lights), Pink Floyd -tribuuttiyhtye PULSEsta ja Emma-ehdokkuuden saavuttaneesta Mortality -yhtyeestä tuttu kitaristi-säveltäjä Tapio Ylinen, keyboard-velho Arto Piispanen (Dave Lindholm, Tuomari Nurmio, Ismo Alanko jne.) sekä Uniklubin rumpalina tunnettu Jani Auvinen. Yhtyeen kappaleet ovat Ylisen ja Löytyn käsialaa. Ne ovat klassiseen proge-tyyliin tehtyjä eeppisiä teoksia - Wigwam-henkistä improvisoitua jammailua unohtamatta.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 10.11.2022 18:00.