EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 3.8.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Rohkeat Kuvat + Lohtu

Rohkeat Kuvat + Lohtu Liput

Rohkeat kuvat on tarina siitä, kun nössöt alkavat soittaa rokkia. Kahden kiitellyn studioalbuminsa jälkeen Helsingissä vaikuttava indieyhtye palaa juurilleen autotalliin. Autotallin lisäksi levyn tapahtumapaikkoja ovat 70-luvun New York ja 2000-luvun indiediskot. Rohkeat kuvat on siis tapansa mukaan väärässä paikassa väärään aikaan, mutta silti rakastettava.

Rohkeiden kuvien single Kaupunki oli Radio Helsingin soitetuin kappale vuonna 2022 ja single Joo Radio Helsingin Kesähitti vuonna 2020. Viime vuodet keikkalavoja kiertänyt yhtye kuulostaa livenä vähintäänkin yhtä hyvältä kuin levyillään. Keväällä 2024 julkaistu pitkäsoitto Jätä mut tähän onkin ytimeltään bändilevy, joka esittelee Rohkeat kuvat energisimmillään.

Lohtu
on helsinkiläinen dream- ja lohtupop-yhtye. Bändin musiikki on rajua ja pehmeää, ja siinä yhdistyvät kaihoisat sanoitukset ja lohdulliset melodiat. Lohtu on ääniä ja viestejä ympäristöstä ja kaupungista, yksinäisyydestä ja yhdessäolosta. Talvipuutarha-EP:n toukokuussa 2024 julkaissut yhtye on herättänyt paljon kiinnostusta eri medioissa, joissa yhtyettä on suositeltu seuraamaan tiukasti tulevat vuodet.

Konsertti on ikärajaton.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Myynti loppuu 3.8.2024 19:00.