EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 8.6. - Su 18.8.2024  /  Vivamon Raamattukylä  /  Lohja

Vivamon Raamattukylä: Rohkea Tuomas -musiikkinäytelmä

Vivamon Raamattukylä: Rohkea Tuomas -musiikkinäytelmä Liput

Rohkea Tuomas on kertomus opetuslapsesta, joka epäili ja uskoi.

Tuomas on yksi Jeesuksen tunnetuimmista opetuslapsista. Hänet muistetaan usein vain epäilijänä. Tuomas oli kuitenkin paljon muutakin: vilpitön etsijä ja Jeesuksen seuraaja, joka uskalsi esittää vaikeitakin kysymyksiä. Perimätiedon mukaan juuri Tuomas lähetettiin Intiaan kertomaan sanomaa ylösnousseesta Jeesuksesta.

www.vivamonraamattukyla.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Saavuthan paikalle n. 20 min ennen esitystä. Esitys tapahtuu kokonaan ulkona, joten on hyvä huomioida se pukeutumisessa. Esityspaikalle lähdetään vastaanoton edestä oppaan johdolla noin 10 min ennen esityksen alkamisaikaa.

Näytelmä kestää n. 1 tunnin. Reitin pituus on noin 1,3 km.
Reitti on hiekkatietä, meno- ja paluumatkalla on yksi ylämäki.

Ruoka- ja kahvitilaukset tehdään erikseen Vivamon vastaanoton kautta: [email protected], puh. 0207 681 760. Vivamon puhelinpalvelu avoinna: ma, to & pe klo 9-15 ja ti & ke klo 13-15