EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.9.2024  /  Ravintola Kivijalka  /  Mikkeli

Rockfoot Rumble #4: Blue Cats (UK), Mike Bell & The Belltones, Outsiders

Rockfoot Rumble #4: Blue Cats (UK), Mike Bell & The Belltones, Outsiders Liput

Rockfoot Rumble #4

Lauantaina 21/9 2024 Kivijalan Rockfoot Rumble- tapahtumassa on edellisten kertojen mukaisesti kova kattaus lavalla!

BLUE CATS (UK)

Tämänkertainen pääesiintyjä ei esittelyjä kaipaa. Legendaarinen Blue Cats aloitti vuonna 1978. Yhtye aiheutti jonkinmoisen hysterian vuonna 1981, kun Clint Bradleyn, Carlo Edwardsin, Stef Edwardsin ja Mitch Cawsin kokoonpanolla julkaistiin legendaarinen Fight Back -albumi.

"Wild Night" teki genressämme saman, mitä Polecatsin "Rockabilly Guy" ja Stray Catsin "Runaway Boys". Yhtye nousi kerralla koko maailman rockabilly-fanien suosioon!Blue Catsilla on ainutlaatuinen soundi, joka on ollut tunnistettava vuodesta toiseen, vaikkakin joitan miehistönvaihdoksia alkuaikoihin on bändissä ollut. Basson varressa yhtyeessä vaikuttaa yksi neo- billy/ psychobilly- genren elävä legenda Steve Whitehouse (Sharks, Frenzy, Restless...).Kivijalan keikka päättää yhtyeen kolmen keikan kiertueen Suomessa.

MIKE BELL & THE BELLTONES

Kotimaisen rockabillyn kärkinimiin kuuluva Mike Bell & The Belltones julkaisee neljännen albuminsa ‘Lightning Bolt’ perjantaina 17.5.

Mike Bell & The Belltones on helsinkiläinen rockabilly-yhtye, joka kulkee tyylillisesti Carl Perkinsin ja Johnny Burnetten jalanjäljissä eli 50-luvun rock’n’rollin ja rockabillyn innoittamana. Bändi perustettiin 2008 ja on sen jälkeen noussut tyylinsä kansainvälisesti tunnettuihin bändeihin keikkailemalla suurimmilla rock’n’roll-festivaaleilla ja klubeilla ympäri maailman niin USA:ssa, Japanissa kuin Euroopassakin. Bändillä onkin ollut esiintymisillään ja melodisilla kappaleillaan taito saada ihmiset yli genre-rajojen kiinnostumaan musiikistaan.

Uusin albumi jatkaa bändin tutkimusretkeä melodisen ja rytmisen rock’n’rollin parissa. Albumi on taltioitu Berliinissä ja Göteborgissa kokonaan live-nauhoituksena käyttäen analogisia 50-luvun nauhureita, mikrofoneja sekä äänitystekniikkaa. Tämä antaa albumille autenttisen ja lämpimän soundin, joka kunnioittaa genreä
ja sen perinteitä, sekä esittelee bändin tinkimätöntä omistautumista rockabillyn ajattomaan taiteeseen.

OUTSIDERS

Illan aloittaa pitkän linjan yhtye Outsiders. Bändi perustettuun vuonna 1982. Muutamien miehistönvaihdoksien jälkeen yhtye on huippuvedossa ja Kivijalan lavalla nähdään ja kuullaan varmasti monille nuoruuden ajoilta tuttua meininkiä.

Levyjä tapahtumassa soittaa DJ:t Mac & Moon Kat!

Aikataulu:

19:00 Ovet ja DJ
21:00-21:45 Outsiders
22:00-23:00 Mike Bell & The Belltones
23:30-> Blue Cats


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Myynti loppuu 21.9.2024 19:00.