EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.3.2024  /  Ravintola Kivijalka  /  Mikkeli

Rockfoot Rumble #3: John Lindberg Trio (SWE), Gary Hiland Trio, Rockabilly Boys

Rockfoot Rumble #3: John Lindberg Trio (SWE), Gary Hiland Trio, Rockabilly Boys Liput

Rockfoot Rumble #3

Lauantaina 9.3 2024 juhlitaan uuden Kivijalan avajaisia rock'n'rollin merkeissä!

Aiempien tapahtumien mukaisesti stagella nähdään pääesiintyjänä kansainvälinen huippuyhtye. Tällä kertaa haaviin sattui John Lindberg Trio Ruotsista!

Yhtye on sijoittunut Ruotsin albumilistan 10 parhaan joukkoon neljällä viimeisellä albumillaan. Bändillä on takanaan 14 vuoden intensiivinen kiertue ja kahdeksan studioalbumia. JLT:n musiikki on moderni otos klassisesta rock n' rollista sisältäen vaikutteita bluesista ja countrysta. Tässä voidaan puhua nykyaikaisen rock'n'roll- scenen superbändistä! Kivijalan esiintyminen on yhtyeen kolmen kolmen keikan minirundin päätöskeikka. Lavalle astuu myös kaksi kotimaista alan eturivin yhtyettä: Gary Hiland Trio ja Rockabilly Boys!

Aiemmat Rockhouse Rumble -bileet ovat olleet suosittuja ja odotettavissa onkin, että tällä kertaa keikkapaikan oveen tulee jossain vaiheessa teksti "SOLD OUT


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 21:00


Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Myynti loppuu 9.3.2024 19:00.
Ravintola Kivijalka
Kunnanmäki 7, 50600, Mikkeli