EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 1.12.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Rockadillo 50v -juhlakonsertti: Niko Ahvonen & Tilanteen herrat, Antti Paalanen, Batusizer

Rockadillo 50v -juhlakonsertti: Niko Ahvonen & Tilanteen herrat, Antti Paalanen, Batusizer Liput

Rockadillo 50-vuotta -juhlakonsertin esiintyjät ovat levy-yhtiön tuoreimmat kiinnitykset Niko Ahvonen & Tilanteen herrat ja Juuso Hannukaisen & Nei Zigman Batusizer sekä jo kaksi albumia Rockadillolle tehnyt Antti Paalanen.

Niko Ahvonen aloitti uransa jo 80-luvulla, mutta kuten hyvät viinit, hän paranee vanhetessaan. Niko muistetaan parhaiten keikkailustaan Cortina Jets -yhtyeen kanssa ja on tunnettu mm. hiteistään Ongenongintaa, Yliluonnollinen, Penelope sekä Aavekaupunki. Tämä energinen ja charmantti artisti on myös esiintynyt Aki Kaurismäen elokuvassa ”Pidä huivista kiinni Tatjana”. Ahvosen viimeisin ylistäviä arvioita kerännyt levy julkaistiin huhtikuussa 2021. Se kantaa nimeä ”Tilanteen herrat”, kuten myös Ahvosen vastustamattomasti svengaava uusi bändi, jossa musisoivat Niko Ahvonen (laulu, tenorisaksofoni, kitara), Antti Snellman (tenorisaksofoni), Jarmo Rouvinen (baritonisaksofoni, huilu), Mitja Tuurala (basso), Raine Kokkinen (rummut), Antti Utriainen (koskettimet) ja Tuomo Dahlblom (kitara).


Kansanmusiikin sielun veljeksi tituleerattu hanuristi Antti Paalanen on luonut täysin oman musiikkimaailmansa, jossa kansanmusiikkitraditioon sekoittuu transsinomainen minimalismi, elektronisen tanssimusiikin hypnoottinen poljento, siperialaisen kurkkulaulutyylin tuomat jylhät äänimaisemat sekä modernin äänitekniikan hallittu ja oivaltava käyttö. Hän on julkaissut sooloalbumit Äärelä (2007), Breathbox (2010) Meluta (2014) ja Rujo (2019) ja keikkaillut laajasti myös ulkomailla.Batusizer on mm. RinneRadiosta tutun lyömäsoittajan Juuso Hannukaisen projekti, jonka ydinajatus on modernin elektronisen rytmimusiikin ja perinteisten akustisten lyömäsoitinten saumaton yhdistäminen, niin että niistä muodostuu enemmän kuin osiensa summa. Batusizer sijoittuu globaalin elektroakustisen rytmimusiikin kenttään, ja sen hengenheimolaisia ovat mm. Clap!Clap! ja Maga Bo. Batusizer on julkaissut jo kolme EP:tä, joista toisella mukana ollut brasilialainen laulaja Nei Zigma esiintyy Juuson kanssa myös Batusizerin keikkakokoonpanossa.


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:15
Showtime 20:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE ottaa koronapassin käyttöön tapahtumaan.

Tällä toimenpiteellä mahdollistamme tapahtuman järjestämisen nykyisen lainsäädännön puitteissa.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman ovella.
Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.

***


G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot