EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 20.12.2019  /  Useita paikkoja  /  Helsinki

Rockabilly Xmas Juttis & Bygga

Rockabilly Xmas Juttis & Bygga Liput

Tapahtuman ennakkoliput on myyty loppuun. Lippuja myydään myös ovelta saatavuuden mukaan klo 19:00-23:30.

Rockabilly Xmas Juttis & Bygga: rokkarien pikkujoulujortsut - pääesiintyjänä Matchbox (UK)!


Juttutuvasta on muodostunut livenä nautittavan juurimusiikin ystävien keskuudessa jo käsite. Nyt Juttiksen joulubileet laajenevat myös samassa rakennuksessa sijaitsevan legendaarisen keikkamestan eli Byggan puolelle.Perjantaina 20.  joulukuuta rokataan otsikolla Rockbilly Xmas Juttis & Bygga kahden eri kerroksen ravintolasalissa yhteensä neljän bändin ja kahden tiskijukan voimin.

Bygga eli Paasitorni oli 1960- ja 1970-luvuilla rockmusiikin saralla yksi Helsingin keskeisiä livepaikkoja. Itse Gene Vincent esiintyi Byggalla 55 vuotta sitten lokakuussa 1964 ja Hurriganes teki siellä kuuluisan ensimmäisen keikkansa uuden vuoden aattona joulukuussa 1971. Tosin porrastasanteella, koska saliin oli jo buukattu Jussi & The Boys. Bileiden pääesiintyjänä nähdään 70- ja 80-lukujen rockabillyboomin ykkösbändi Matchbox. Brittien lämppärinä Paasitornissa esiintyy Suomen rockabilly-ylpeys Mike Bell & The Belltones. Nämä rock'n'rollin ystävien pikkujoulujuhlat käynnistyvät Juttutuvassa, jossa väkeä viihdyttävät kotimaiset Lo-Lites ja Hip-Shooters. Kokonaisuutta täydentävät alan marinoidut deejiit Farmer John ja Butcher Pete.

Juttutupaan on perinteiseen tapaan vapaa pääsy, mutta Juttiksen asiakkaat voivat kulkea yhdysovesta Paasitorniin alias Byggaan lunastamalla erittäin kohtuuhintaisen pääsylipun ja nauttia näin illan aikana kaikkiaan neljästä bändistä ja kahdesta deejiistä.

Tapahtuma järjestetään 20. joulukuuta. Juttutuvassa bileet alkavat kello 21:00 ja Paasitornissa tuntia myöhemmin. Bändit esiintyvät kahdessa kerroksessa porrastetusti. 

Lisätietoa tapahtumasta Paasitornin ja Juttutuvan sivuilta.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Showtime
Juttutupa klo 21:00
Paasitorni klo 22:00

Juttutupa:
The Hip-Shooters
Lo-Lites
DJ Butcher Pete

Paasitorni:
Matchbox
Mike Bell & The Belltones
DJ Farmer John

Liput vaihdetaan rannekkeeseen lipuntarkastuksen yhteydessä. Lippu sisältää narikan.

Samassa kiinteistössä sijaitsee hotelli Scandic Paasi. Tee majoitusvarauksesi osoitteesta www.scandichotels.fi