EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 30.6. - La 13.8.2022  /  Rauhalahden teatteriareena  /  Kuopio

ROCK´N ROLLATORS - Kaunis ja koskettava rockmusikaalikomedia

ROCK´N ROLLATORS - Kaunis ja koskettava rockmusikaalikomedia Liput

ROCK´N ROLLATORS - Kaunis ja koskettava rockmusikaalikomedia

Music Powered by Sleepy Sleepers

Uuden kotimaisen musiikkikomedian kantaesityksen ovat kirjoittaneet Toni Wahlsröm & Ismo Apell ja sen ohjaa useitten menestys musikaalien Toni Wahlström. Musiikki on suomirokkia powered by Sleepy Sleepers. Näytelmän virallinen suojelija on Mato Valtonen

Tämä ratkiriemukas mutta koskettava tarina perustuu tositapahtumiin. Tapahtumien keskipisteessä on yksityinen vanhainkoti Virkeä ja sen asukkaat. Arjen menon ja juhannusviikonlopun suunnittelu saa yllättävän käänteen, kun selviää, että vanhainkoti on ehkä ajautumassa pörssiyhtiön hampaisiin ja joutuu taloudellisten leikkausten kohteeksi. Kun kamelin selkä napsahtaa tämä Hopeinen joukko nousee vanhainkotikapinaan. He karkaavat hoitolasta ja valtaavat vielä kerran legendaarisen Lapinlahden Honkaharjun, joka on heille savolaisen rokin ja punkin mekka.

Päärooleissa nähdään huikea kaksikko: Sakari Kuosmanen ja Tuija Piepponen. Lavalle nousee kahdeksan henkinen rock-bändi joka takaa aidot Sleepy Sleepers kiksit.

esitykset 30.6.-13.8.2022
ti-to klo 19.00
la-su klo 15.00

www.rauhalahtiteatteri.fi


Ikäraja: Suositusikäraja K-7

Ovilipunmyynti aukeaa 1 tunti ennen esitystä ja katsomoon pääsee 45 min. ennen esitystä.
Kahvilapalvelut aukeavat samaan aikaan lipunmyynnin kanssa.

Esityksen kesto 2h (sis. väliajan).

Numeroidut istumapaikat.

Yli kymmenen lipun myynnit Turpatallin ryhmämyynti - maanataista lauantaihin kello 11-18

0108431660