EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 11.4.2019  /  Shamrock  /  Vantaa

Robert Gordon (USA), Darrel Higham (UK), The Barnshakers

Robert Gordon (USA), Darrel Higham (UK), The Barnshakers Liput

Ladataan…

Facebook-tapahtuma

Kun diskosävelet hallitsivat hittilistoja kesällä 1977, Robert Gordonin klassinen rock'n'roll-single Red Hot tarjosi aimoannoksen jotain ihan muuta. Eloisasta sinkusta tuli yllätyshitti, joka avasi ovia myös muille rockabillynimille The Stray Catsista Shakin' Stevensiin asti.

Sinkkua seuraavilla klassikkoalbumeillaan Robert Gordon saavutti suorastaan ikonisen aseman rockabillyn elvyttäjänä. Gordon työskenteli uransa alkuvaiheessa tiiviisti mm. Iggy Popin kanssa ja teki pari duettoa myös Bruce Springsteenin kanssa.

Nyt - 40 vuotta myöhemmin - Roberg Gordon on tullut takaisin. Vauhdikkaasta rokkielämästä selviytynyt Gordon kuulostaa tänä päivänä paremmalta kuin vuosiin. Shamrockiin hän on koonnut mukaansa ässäbändin, jossa soittaa myös mm. Jeff Beckin ja Imelda Mayn kanssa soittanut huippukitaristi Darrel Higham.

- Odotan innolla tätä showta. Soitamme kaikki klassikkobiisimme sekä muutaman henkilökohtaisen suosikkini. Darrel esittää myös pari kappaletta. Tästä tulee upea ilta, kuvailee Robert Gordon.

Robert Gordonin ja Darrel Highamin tähdittämä konsertti on unohtumaton elämys kaikille, joiden sydän sykkii aidolle rock'n'rollille.

www.shamrock.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Tarkista showtime: www.shamrock.fi