EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 19.12.2019  /  Finlandia-talo  /  Helsinki

Robert Davi Sings Sinatra

Robert Davi Sings Sinatra Liput

Lupa tappaa -kovanaama tulkitsee maestro Frank Sinatraa Helsingissä!

Robert Davi tuo joulukuussa Finlandia-taloon ystävänsä Frank Sinatran nimeä kantavan kiertueen Davi sings Sinatra. Lähinnä Suomea Davi on koettu kaksi vuotta sitten Tallinnan Saku Suurhallissa, jossa loppuumyytyä konserttia seurasi 6600 innokasta ihailijaa.

Robert Davi saapuu ensimmäiselle keikalleen Suomeen ja Pohjoismaihin 19. joulukuuta vuonna 2019. Finlandia-talossa kaikuva musiikki tekee hetkestä ikimuistoisen, kun Davi ja hänen yhtyeensä tavoittavat klassisen yökerhotunnelman, jossa kappaleet ovat suuria, laulutulkinta herkän vahvaa ja sovitukselliset ratkaisut kauneudellaan hiveleviä.

Kun Robert Davi toteaa vaikkapa Day In Day OutWitchcraft tai New York, New York, ei ole vaikeaa kuvitella, että Vanha Sinisilmä nyökyttelee päätään hyväksyvästi siellä jossain. Tulossa on joulukuun suurin ilta.

New Yorkissa syntynyt ja kasvanut Robert Davi on tullut tunnetuksi valkokankaalta ja tv-ruudusta, mutta myös musiikki on ollut aina tärkeä osa hänen elämäänsä. Nuori Davi valitsi kuitenkin näyttelijän uran, joka suuri aloitus koettiin vuonna 1977 tv-jännärissä Contract on Cherry Street, jonka pääosan veti itse Frank Sinatra. Myöhemmin Davi nähtiin samoissa elokuvissa muun muassa Marlon Brandon, Clint Eastwoodin, Arnold Schwarzeneggerin ja Bruce Willisin kanssa. Davi erikoistui pahan pojan rooleihin, joista suurin on James Bond -konnan rooli leffassa Lupa tappaa. Davi oli pääosassa myös Mika Kaurismäen vuoden 1990 elokuvassa Amazon.

Davi löysi laulamisen jälleen vuonna 2011. Puoliksi italialainen palasi juurilleen ja toi levylle ja lavalle taitavan Frank Sinatra -tulkitsijan. Vuonna 2011 ilmestynyt, sijalle seitsemän Billboardin jazzlistalla noussut Davi Sings Sinatra: On The Road To Romance räjäytti pankin kerrallaa; amerikkalaisen elokuvan kovien roolien miehestä tuli haluttu ja ihailtu viihdyttäjä.

davisingssinatra.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:30

Perusliput alk. 39 € / Parveke B ja C
Permantoliput alk. 49 € / Permanto B, C, D sekä pyörätuolipaikat
VIP-liput alk. 119 € / Permanto C rivit 1-7

Pyörätuolipaikat sekä avustajille varatut paikat sijaitsevat katsomoissa Permanto B vasen ja Permanto C vasen.

17:30 Ovet VIP-vieraille
18:30 Ovet
19:30 Showtime

VIP-lippu sisältää:

- Davi sings Sinatra VIP-passin
- Sisäänpääsyn Finlandia-talolle jo klo 17.30
- Buffet-illallisen Finlandia-talon ravintolassa klo 17.30-19.30
- Liput permannon parhaille paikoille

Lipunostajien yhteystiedot luovutetaan tapahtumanjärjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten. Järjestäjä pidättää oikeuden aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.

Myynti loppuu 19.12.2019 18:00.