EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 9.6.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Robben Ford (USA) - Masterclass

Robben Ford (USA) - Masterclass Liput

Ladataan…

Kitarasuuruus Robben Fordin masterclass Helsingin Tavastia-klubilla sunnuntaina 9. kesäkuuta.

Kitaristeille ja kitaramielisille tarjoillaan kesän alkuun kunnon herkkupala kun aikamme merkittävimpien sähkökitaristien joukkoon lukeutuva bluesrock -taituri Robben Ford saapuu vetämään uransa ensimäisen masterclass -illan Suomeen Helsingin Tavastia-klubille sunnuntaina 9. kesäkuuta.

Fordin mittavaan uraan mahtuu toistakymmentä omaa sooloalbumia ja lukuisia Grammy -ehdokkuuksia. Oman soolotuotannon lisäksi hän on vuosien varrella tullut tunnetuksi yhteistyöstään mm. George Harrisonin, Joni Mitchellin, Jimmy Witherspoonin ja Mile Davisin kanssa.

Kitaran lisäksi Robben taitaa myös saksofonin salat, joka oli itse asiassa myös hänen ensimmäinen instrumenttinsa. Saksofoni pysyikin mukana kuvioissa aina parikymppiseksi saakka. Vaikka saksofoni on sittemmin jäänyt, on se kuitenkin vaikuttanut merkittävästi Robbenin soittoon, jota hän kuvailee näin; - "No, minähän soitan tavallaan saksofonistin tavoin. Toki olen saanut hurjasti vaikutteita 1960-luvun kitaristeilta, Hendrixiltä, Claptonilta, B.B. ja Albert Kingiltä, ja ehkä eniten Mike Bloomfieldilta. Mutta toisaalta olen sointujen, harmonian sekä sävellajivaihdosten diggari, sillä haluan musiikin kulkevan eteenpäin. Itse löydän nuo asiat juuri jazzista, ja olen oppinut niistä sitä musiikkia soittamalla".  

Opettaminen ja klinikointi on myös aina ollut lähellä Robbenin sydäntä. Viime vuosina hän onkin panostanut siihen puoleen yhä enemmän. Tavastian Masterclass -ilta tarjoaakin mitä mainioimman ikkunan tutustua tarkemmin miehen soittofilosifiaan ja ajatuksiin. Täällä yleisöllä on myös mahdollisuus kysyä suoraan Robbenilta juuri niitä asioita, mitkä herran tekemisessä on aina erityisesti kiinnostanut.

 

 

www.robbenford.com/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.