EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 3.8.2022  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

Robben Ford Band

Robben Ford Band Liput

Fordin kitarismia kuultiin esimerkiksi Beatles-yhtyeen George Harrisonin soolokiertueella sekä Joni Mitchellin yhtyeessä. Robben oli kitaristina myös kaiken siunaavassa Miles Davisin kokoonpanossa. Robbenilla riittää tarinoita oman uransa varrelta. Hän muun muassa esitteli alun perin sähköbasisti Jaco Pastoriuksen Joni Mitchellille. Robben on ollut esikuvana myös kotoiselle supertähdellemme Teemu Viinikaiselle.

Robbenin superblueshitti Talk To Your Daughter siivitti artistin globaaliin tietoisuuteen, ja mies onkin alkukeväästä kiertueella Australiassa. Kitaristi Robben Ford, joka on myös loistava laulaja vuodattaa kitarallaan tunteet pintaan loistavan bändin seurassa.

Gospelista ja bluesilmaisusta pianoon hönkää tuo loistava Holger Marjamaa, rummuissa Jussi lehtonen ja bassossa Timo Hirvonen.

***

Robben Ford, kitara
Holger Marjamaa, piano
Timo Hirvonen, basso
Jussi Lehtonen, rummut

www.kokojazz.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet klo 18:00


Myynti loppuu 3.8.2022 18:00.