EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 13.7.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Roasted Onion, Airi's

Roasted Onion, Airi's Liput

Roasted Onion & Airi's saapuvat On The Rocksiin!

Liput: 8 / 9 €
Ovet: 19:00

ROASTED ONION

Viidestä kaveruksesta rakennettu Roasted Onion on porukkana ihan yhtä outo kuin heidän nimensä. Älä kuitenkaan anna sen hämätä, sillä intohimo rokkia sekä musiikin tekoa kohtaan palaa suurella liekillä. Bändillä löytyy takataskustaan pari niksiä siihen, miten saadaan kuuntelijat koukkuun.

Ensimmäinen single "Made For You", julkaistiin maaliskuussa. Kappale on kerännyt yli 10 000 striimiä kahdessa kuukaudessa. Seuraava single "Into The Night", julkaistaan kesäkuussa ja kyseinen kappale esittää bändin tummempaa ja syvällisempää puolta. Vahva pohjatyö, energiset keikat ja intohimo musiikkia kohtaan ovat tuottaneet tulosta. 

Roasted Onion aloitti keikkailun vasta keväällä 2022, mutta on siitä huolimatta päässyt esiintymään mm. Tampereen Pakkahuoneella.

Sakari Miettinen – Laulu 
Matias Piittala – Kitara
Juhana Korva – Kitara
Oskari Vettenranta – Basso
Joel Tiainen – Rummut

AIRI'S

Airi's on vuonna 2019 perustettu nelihenkinen rockbändi Espoosta. Airi's soittaa indie rockia, johon on otettu rohkeasti vaikutteita progesta, ysärirockista, ja big band-sovituksista. Airi's on soittanut reilut 50 keikkaa ympäri Suomea, ja olisi koronan salliessa tehnyt ulkomaiden debyyttinsä Islannissa ja Latviassa kesällä 2020.

Airi'sin musiikkia on soitettu muun muassa YleX:llä ja useilla indie-radiokanavilla Briteissä. Keväällä 2021 julkaistu "The Sky" sai radiosoittoa aina Yhdysvalloissa asti, muun muassa SiriusXM-kanavalla legendaarisen DJ Rodney Bingenheimerin radioshow'ssa. Bändin debyyttialbumi "Kind Little One" julkaistaan elokuussa 2022 V.R. Labelin kautta.

Joni Hartikainen: laulu/kitara
Tuomas Hokkanen: kitara/laulu
Julius Lindberg: basso
Thomas Aura: rummut

www.linktr.ee/weareairis

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ovelta 9 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 13.7.2022 19:00.