EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 20.9.2020  /  Alastaron Moottorirata  /  Virttaa

Road Racing: 5. SM-osakilpailu, Alastaro

Road Racing: 5. SM-osakilpailu, Alastaro Liput

TERVETULOA seuraamaan kauden päätöstä Alastarolle, jossa nähdään runsaslukuinen ja hyvätasoinen kilpailijakattaus, sekä ratkaistaan mestaruudet useammassa luokassa.

Pääsylipun hinta 20,00 €.

Suosittelemme ostamaan pääsyliput otteluun etukäteen. Noudatamme THL:n ja OKM:n turvallisen tapahtuman ohjeita ja keräämme kaikkien lipunostajien yhteystiedot. Tämä saattaa aiheuttaa jonoja porttilipunmyynnissä.

www.alastarocircuit.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Katso aikataulut: www.roadracingsm.fi

Kilpailut järjestetään kaikille 1-päiväisenä SUNNUNTAINA 20.9. Yleisölle tarjolla on todella tapahtumarikas kilpailupäivä kun ensin aamulla ajetaan kaikkien luokkien aika-ajot ja iltapäivällä kilpailulähdöt kaikille luokille. Päivä alkaa klo 09.00 ja portit avataan yleisölle klo 08.00.

Toistaiseksi pääsylippujen määrä on rajattu 900 kpl (tilanne 1.9). Näin pystymme varmistamaan turvallisen ja mielyttävän kokemuksen näin korona pandemian aikana. Istumakatsomoissa on tilaa yhteensä 2000 katsojalle ja maavallikatsomossa tilaa on yllin kyllin jos katsomo koetaan liian pieneksi.

Katsomo / varikkoalue on vapaasti käytössä, kuitenkin niin, että kaikki noudattavat yleisiä hygieniasuosituksia, sekä pitävät turvaväleistä kiinni.