EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 4.8.2021  /  Rönnin lava  /  Eräjärvi

RNO Tango solistinaan Kyösti Mäkimattila

RNO Tango solistinaan Kyösti Mäkimattila Liput

Jo pariin kertaan Rönnilläkin yleisön ihastuttanut RNO TANGO solistinaan Kyösti Mäkimattila saapuu jälleen ilahduttamaan, viihdyttämään ja tunnelmoimaan Rönnille.

Ohjelmisto koostuu perinteisen viihdemusiikin merkkiteoksista, sekä Kyöstin ja RNO:n omista sävellyksistä / sanoituksista. Illan aikana tunneskaalat kulkevat vahvoina naurusta ja ilosta kaihoon ja kaipuuseen.

Kapellimestari Riku NIemen sovitukset tuovat tuttuihinkin kappaleisiin uusia sävyjä ja maailmanluokan soittajista koottu orkesteri tulkitsee ne innostuneesti ja taidokkaasti. Kun kirsikkana kakun päälle asetetaan kappaleita tulkitsemaan karismaattinen tangokuningas Kyösti Mäkimattila, on varmaa, että luvassa on elämys jota ei voi ohittaa. Taatusti kesän tunnelmallisin konsertti.

Tapahtuma järjestetään Rönnin kesäteatterissa, jossa on katettu katsomo.

Kelivarauksella tapahtuma voidaan kuitenkin siirtää myös sisätiloihin ylälavalle. Lippuja myydään rajoitettu määrä, eli katsomossa on myös tilaa ja turvavälit huomioidaan. Otathan kuitenkin huomioon, että et saavu tapahtumaan mikäli sinulla on flunssan oireita.

Konsertin kesto on noin 2h ja siinä on väliaika.

www.ronninlava.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00

Lippuja ovelta 29 €, mikäli jäljellä.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot