EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 20. - La 22.6.2024  /  Otanlahden rantapuisto  /  Rauma

RMJ 2024

RMJ 2024 Liput

RMJ 2024 - LIPUT & INFO

Raumanmeren Juhannus juhlitaan 20.–22.6.2024 Otanlahden Rantapuistossa Raumalla. Festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1999, joten ensi vuoden tapahtumassa ensimmäisestä RMJ -festarista tulee kuluneeksi peräti 25 vuotta. Suomen suurimmat rantabileet tuo keskikesään beach-festivaalin tunnelman, kovimmat esiintyjät sekä parhaan juhannusyleisön.

Ohjelmakattauksen kirkkaimpina tähtinä RMJ’ssä nähdään kotimaan ajankohtaisimmat nimet ja isoimmat tähdet. Tämän lisäksi mukana kattauksessa värinsä kokonaisuuteen antavat kansainväliset danceartistit. Festivaalin ensimmäiset esiintyjäjulkistukset tulevat tässä.

RMJ’n lavalle nousee Gettomasa, jonka sanantarkka artikulaatio, tunnistettava soundi ja vahva lavapreesens vangitsevat kuulijan, vuoden 2023 Spotifyn kuunnelluin artisti ibe, lavaenergiallaan ilmiöksi noussut Sexmane, valovoimainen genresuunnannäyttäjä Cledos ja kotimaisen popin tulikuuma livetykki KUUMAA. Tämän lisäksi lavalle nousevat romanialainen dancekuningatar Inna, pop-tähti Isac Elliot, alternatiivisen popin suunnannäyttäjä costee, genrerajoja rikkova hurmuri Lauri Haav, rapin kuuma nimi ja aitoudellaan vaikuttava Jami Faltin sekä vasta vuoden musiikkia tehnyt, suorasukaisesta tyylistään ja nerokkaista punchlineistaan tunnettu Korelon.

Artistit:
Gettomasa, Ibe, Sexmane, Cledos, KUUMAA, Inna (RO), Isac Elliot, costee, Lauri Haav, Jami Faltin, Korelon

Lisää esiintyjiä julkaistaan helmikuussa 2024.

Facebook | Instagram @raumanmerenjuhannus

rmj.fi/


Ikäraja: K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.
Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:

- VIP-passin ja rannekkeen
- sisäänpääsy omaa kaistaa pitkin
- ilmaisen narikan
- VIP-alueen
- VIP-alueella omat ravintolapalvelut ja WC
- VIP-ruokailun (1 ruokailu per. päivä)
- Omaa VIP-alueelle suunnattua ohjelmaa
- VIP-hostit

SAAVUTETTAVUUS
Avustaja pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”Pyörätuoli + avustaja” -lippu on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. ”Asiakas + avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa.
Lisätiedot: www.rmj.fi/saavutettavuus

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.


TURVALLISEMPI TILA
Ostamalla lipun sitoudut turvallisemman tilan periaatteisiimme. Lue lisää nettisivuiltamme: https://nelonenmedialive.fi/turvallisempi-tila/


RANTALEIRINTÄ (Suvitie 3)

Leiriydy omassa teltassa meren äärellä hiekkarannalla. Rantaleirinnästä on oma portti festarialueelle. Rantaleirinnän majoittujilla on käytössä viereisen maauimalan siistit sisäsuihkut ja wc-tilat. Maauimalan yhteydessä toimiva Beach Bar & Terrace palvelee leiriytyjiä nälän tai janon yllättäessä: tarjolla monipuolinen valikoima virvokkeita, jäätelöä, pikkusuolaista ja makeaa sekä maauimalan kuuluisat vohvelit ja paninit. Leirinnän vieressä on myös minigolfrata. Auton saat pysäköityä rantaleirinnän välittömään läheisyyteen, parkkipaikat myynnissä erikseen. Ostathan myös parkkipaikan ennakkoon, paikkoja rajoitetusti.

Lisätiedot: www.rmj.fi/majoitus

MAJOITUSRANNEKE
Jokaisella majoittujalla on oltava majoitusranneke sekä festivaalilippu, joka on voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun asti. Majoitusrannekkeella kulku kaikille majoitusalueille.

TELTTAPAIKKA NORMAALI 2x2m TAI ISO 3,5x3,5m
Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan leirintäalueelle. Lippu on telttakohtainen, eli vaikka samassa teltassa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi telttapaikka.

PARKKIPAIKKA
Parkkilipulla voi pysäköidä auton rantaleirinnän parkkialueelle. Alue sijaitsee rantaleirinnän läheisyydessä. Paikkalippu vaihdetaan parkkilippuun paikan päällä. Parkkipaikalla ei voi majoittua tai yöpyä.

OTAN KENTÄN LEIRINTÄALUE (Urheilukatu 22)

Majoitu festarialueen vieressä, päälavan takana yleisurheilukentällä. Yhdistetyllä karavaani- ja teltta-alueella on omat suihkut ja wc:t. Otanlahden maauimalan Beach Bar palvelee karavaanareita nälän tai janon yllättäessä festarialueen ollessa vielä suljettuna. Matkaa Beach Barille jalkaisin on noin 800 metriä. Matkaa lähimpään kauppaan noin 500 metriä. Tälle alueelle ei ole saatavissa sähköpaikkoja. Leirintäalueella voit majoittua myös vain yhden yön omalla normaalikokoisella teltalla.

Lisätiedot: www.rmj.fi/majoitus

MAJOITUSRANNEKE
Jokaisella majoittujalla on oltava majoitusranneke. Majoitusrannekkeella kulku kaikille majoitusalueille.

TELTTAPAIKKA NORMAALI 2x2m TAI ISO 3,5x3,5m
Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan leirintäalueelle. Lippu on telttakohtainen, eli vaikka samassa teltassa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi telttapaikka.

RMJ-TELTTAPAKETTI
Valmisteltat ovat uusia, puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa. Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 5 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä. Retkisängyt ostettavissa erikseen (max 5 sinäkyä / teltta).

RMJ-LUKSUSTELTTAPAKETTI
Kahden hengen majoitus sisustetussa luksusteltassa. Luksustelttaan kuuluu sängyt, petivaatteet, lakanat sekä muu kalustus. Lisäksi pyykkinaru ja muita festivaalin aikana hyödyllisiä tarvikkeita. Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa. Pakettiin kuuluu myös parkkipaikka yhdelle autolle telttaleirinnän parkkipaikalta. Luksustelttaan voi ostaa lisähenkilöitä lisämaksusta. Maximimäärä teltassa on neljä henkilöä.

PARKKIPAIKKA
Parkkilipulla voi pysäköidä auton karavaani- ja telttaleirinnän parkkialueelle. Alue sijaitsee leirinnän läheisyydessä. Paikkalippu vaihdetaan parkkilippuun paikan päällä. Parkkipaikalla ei voi majoittua tai yöpyä.

NORMAALI MATKAILUAUTOPAIKKA
Matkailuautopaikkalipulla voi tuoda karavaanialueelle normaalikokoisen matkailuauton. Lippu vaihdetaan paikan päällä matkailuautopaikkaa merkitsevään karavaanikorttiin. Ei sisällä sähköä.

ISO MATKAILUAUTOPAIKKA
Isolla matkailuautopaikkalipulla voi tuoda karavaanialueelle ison matkailuauton, esim. bussi. Lippu vaihdetaan paikan päällä matkailuautopaikkaa merkitsevään karavaanikorttiin. Ei sisällä sähköä.

ASUNTOVAUNU + VETOAUTOPAIKKA
Asuntovaunu+vetoautopaikka -lippulla voi tuoda karavaanialueelle asuntovaunun ja vetoauton vaunun viereen. Lippu vaihdetaan paikan päällä vaunupaikkaa merkitsevään karavaanikorttiin. Ei sisällä sähköä.

Otanlahden rantapuisto
Poroholmantie 8, 26100, Rauma