EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 23. - La 25.6.2022  /  Otanlahden rantapuisto  /  Rauma

RMJ 2022

RMJ 2022 Liput

RMJ 2022 - LIPUT & INFO

Suomen suurimmat rantabileet järjestetään ensi juhannuksena Raumalla 23.–25.6., kun RMJ tuo ison kattauksen kansainvälisiä nimiä Otanlahden rantapuistoon. Luvassa on kolme päivää täyttä yöttämän yön juhlaa lavojen täyttyessä ajankohtaisista kotimaisista nimistä sekä kansainvälisen elektronisen musiikin huippunimistä.

RMJ’ssä raikaa livenä mm. grammy-palkittu Englannin menestynein elektrotrio Clean Bandit, saksalainen DJ-virtuoosi Robin Schulz, kotimaan suosituin rapduo JVG sekä Hollannista ponnistava DJ ja tuottaja R3hab. Mukana myös brittiläinen Jonas Blue, ranskalainen suosittu DJ-duo Ofenbach, saksalainen multilahjakkuus Topic ja Tomorrowlandin päälavallakin esiintynyt tanskalainen DJ ja tuottaja Martin Jensen, energisistä liveistään tunnettu norjalainen DJ ja tuottaja Nick Strand, englantilainen elektronisen musiikin DJ ja tuottaja Riton sekä Euroopassa kovassa nosteessa porskuttava saksalainen EDM-duo Vize.

Festivaalin päiväkohtainen ohjelma on julkaistu, katso se alta.

TORSTAI 23.6.
Ofenbach, Gettomasa, SANNI, Evelina, Pihlaja, Ibe, Vize, Portion Boys

PERJANTAI 24.6.
Clean Bandit, R3hab, Topic, Kube, Teflon Brothers, Topic, Bess, Adi L Hasla, Riton, Cledos, Mouhous

LAUANTAI 25.6.
Robin Schulz, JVG, Jonas Blue, Gasellit, Martin Jensen, The Second Level, Petri Nygård, Joel L & LILBRO, Nick Strand, Tinze, Abreu

Facebook | Instagram @raumanmerenjuhannus

www.rmj.fi


Ikäraja: Tapahtuman ikäraja on K-18


Lippujen varausaika 2 päivää.
Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

VIP-lippu sisältää:
- VIP-passin ja rannekkeen
- Sisäänpääsyn VIP-alueelle ja festivaalialueelle
- VIP-alueen omat ravintolapalvelut, sekä WC:t
- Monipuolisen VIP-Menun
- Vain VIPeille suunniteltua oheisohjelmaa VIP-alueelle
HUOM! VIP-lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

***

Yksi maailman saastuneimmista meristä, Itämeri, voidaan vielä pelastaa, kun toimimme yhdessä nyt heti. Lahjoita ja osallistu!

RMJ:n yhteistyökumppani John Nurmisen Säätiö on tänä vuonna 2022 toiminut Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi jo 30 vuotta. Tue sinäkin Säätiön toimintaa Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi tuleville sukupolville!

Voit lisätä lipun hintaan haluamasi summan, jonka tilitämme lyhentymättömänä John Nurmisen Säätiön toimintaan Itämeren pelastamiseksi ja merikulttuurin vaalimiseksi. Lue lisää Säätiön toiminnasta: www.johnnurmisensaatio.fi.

John Nurmisen Säätiön rahankeräyslupa: RA/2021/1341.
Toimeenpanoaika ja -alue: 1.1.2022 alkaen, koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varojen käyttötarkoitus: Itämeren ja sen perinnön pelastaminen. Keräysluvat www.johnnurmisensaatio.fi/rahankeraysluvat

***

RMJ MAJOITUS

Majoituslippujen ennakkomyynti on päättynyt to 23.6.2022 klo 12!


RMJ:n asiakkaita palvelee kolme majoitusaluetta: RMJ Teltta-alue, RMJ Karavaanialue sekä Porohoman lomakeskuksen alue.

Majoitusalueet ovat avoinna torstaista 23.6.2022 klo 12.00 – sunnuntaihin 25.6.2022 klo 12.00.
Majoitusalueille pääsee vain henkilökohtaisella majoitusrannekkeella, joka vaihdetaan majoitusalueen portilla saapuessasi alueelle. Majoitusrannekkeen lisäksi sinulla tulee olla ostettuna valitsemasi majoituspaikka (teltta-, matkailuauto- tai asuntovaunupaikka). Majoituspaikan henkilömäärää ei ole rajoitettu. Jokaisen majoitusalueen majoitusrannekkeella pääsee vapaasti kulkemaan kaikilla majoitusalueilla. Jokaisella majoittujalla tulee olla lisäksi kolmen päivän festivaaliranneke.

RMJ Teltta-alue (Suvitie 3)

Leiriydy omassa teltassa, meren äärellä hiekkarannalla. Telttaleirinnästä on oma portti festarialueelle. Telttaleirinnän majoittujilla on käytössä viereisen maauimalan siistit sisäsuihkut ja wc-tilat. Telttaleiriytyjille tulossa myös etuhinta maauimalaan, voit käydä pulahtamassa äskettäin uudistetussa maauimalassa ennen festaripäivää!

RMJ Karavaanialue (Urheilukatu 22)

Majoitu festarialueen vieressä, päälavan takana yleisurheilukentällä. Karavaanialueella on omat suihkut ja wc:t. Otanlahden maauimalan Beach Bar palvelee karavaanareita nälän tai janon yllättäessä festarialueen ollessa vielä suljettuna. Matkaa Beach Barille jalkaisin on noin 800 metriä.

Porohoman lomakeskuksen alue (Poroholmantie 8)

Majoitu viiden tähden leirintäalueella, konserttialueen vieressä. Poroholmasta on oma portti konserttialueelle. Poroholman lomakeskuksen alueella festarivieraita palvelevat suihkut, wc-tilat sekä lukuisat ravintolat. Lisätiedot

SAAVUTETTAVUUS

Avustajan pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa ostavat tavallisen pääsylipun. Avustajakäytännöistä voit lukea lisää täältä.

Vuodelle 2020 tai 2021 ostetut liput käyvät sellaisenaan RMJ 2022 festareille!

Jos siis haluat osallistua jo ostamallasi RMJ-lipulla vuoden 2022 tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassaolevalla lipulla sisään 2022 festareille.
Huom! Päivälippu tai kahden päivän lippu on voimassa vain lipun osoittamana / osoittamina päivinä. Esimerkiksi jos sinulla on 2020 tai 2021 perjantain päivälippu, pääset lipulla sisälle perjantaina 24.06.2022.

Vuodelle 2020 tai 2021 liput voi halutessaan myös palauttaa tai vaihtaa samanarvoiseen Nelonen Media Live –lahjakorttiin 12.12. mennessä.
Lippujen palauttaminen tulee tehdä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja. Lomakkeella voit valita hyvityksen Nelonen Media Liven lahjakorttina.
Peruutetun/siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen käsittelymaksun.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.
Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Otanlahden rantapuisto
Poroholmantie 8, 26100, Rauma