EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 14.9. - Pe 21.12.2018  /  Ravintola Kairo  /  Kotka

Rivo ja Raivo - Tuomiopäivän rakentajat

Rivo ja Raivo - Tuomiopäivän rakentajat Liput
Takaisin

Ladataan…

Rakenteellisen rapsakka komedia kahden virolaisen raksamiehen Suomi-seikkailuista! Löytyykö työkalupakista kaikki vehkeet ja onko jokainen osaamiskortti taatusti leimattu? Suomea rakennettaessa saatetaan kompastua sekä ennakkoluuloihin että järjestelmämme hulluuteen. Nouseeko seinä, pysyykö se pystyssä ja sujuuko kaikki kuten urakkasopimukseen kirjattu...

www.ravintolakairo.fi


Ikäraja: K-15
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Kesto n. 2 h

Valitettavasti 10.11.2018 esitys on peruutettu. Tähän esitykseen ostetut liput voi käyttää korvaavana päivänä perjantaina 16.11.2018 klo 19:00. Lippusi käy korvaavaan esitykseen sellaisenaan.

Mikäli korvaava päivä ei sovi, liput voi myös palauttaa. Lippupalautukset tulee tehdä 16.11.2018 klo 16 mennessä. Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla. Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa osoitteeseen Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.